Organizaţia Municipală a tinerilor liberali din Arad şi-a ales sâmbătă conducerea pentru următorii ani

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , , , ,

Published on noiembrie 09, 2013 with No Comments

Organizaţia Municipală a tinerilor liberali din Arad şi-a ales sâmbătă conducerea pentru următorii 2 ani. În prezenţa a aproximativ 100 de tineri, candidatul pentru funcţia de preşedinte al tineretului liberal şi cei 18 candidaţi pentru funcţia de membru al Biroului Politic de Tineret au susţinut discursuri în care au prezentat proiectele viitoare ale Organizaţiei Municipale de Tineret a PNL Arad.

Pentru funcţia de preşedinte al TNL Arad a candidat Vlad Botoş, care a obţinut unanimitate de voturi. Botoş a susţinut un discurs informal în care s-a  caracterizat drept “un tânăr care adună oameni în jurul său”, tineri de calitate, împreună cu care ăşi doreşte să consolideze organizaţia municipală a tineretului liberal.

Noul preşedinte al TNL, Vlad Botoş va conduce tineretul liberal împreună cu alţi 5 vicepreşedinţi: Mechenici Sergiu, Caia Dacian, Tonţa Simina, Saszet Brigitta  şi Sfârâilă Alina, precum şi cu ceilalţi 9 membri aleşi ai Biroului.

La şedinţa de alegeri au participat în prezidiu, în calitate de invitaţi: consilierul municipal Sergiu Bîlcea, care ocupă funcţia de vicepreşedinte al Biroului Politic Municipal, Bogdan Boca, vicepreşedinte al BPM, precum şi vicepreşedintele BPT George Demian.

La finalul Şedinţei Extraordinare de Alegeri care s-a desfăşurat la sediul Filialei PNL Arad, noul preşedinte ales al tinerilor liberali din municipiul Arad, Vlad Botoş le-a mulţumit celor care l-au votat şi a promis că în perioada următoare, împreună cu echipa sa, va aduce mulţi tineri de calitate din Arad în PNL pentru că “locul tinerilor cu potenţial, al tinerilor de calitate, al celor care acţionează este aici, în Partidul Naţional Liberal”, a conchis Vlad Botoş.

No Comments

Comments for Organizaţia Municipală a tinerilor liberali din Arad şi-a ales sâmbătă conducerea pentru următorii ani are now closed.