Organizatia de municipiu ALDE Arad are presedinte interimar nou

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , ,

Published on octombrie 21, 2019 with No Comments

In cursul saptamani trecute, ALDE Arad ,a ales un presedinte interimar la organizatia de municipiu in persoana domnului Iulian Octavian STANA.

Iulian Octavian Stana, este lector universitar doctor, prodecan în cadrul Facultatii de Medicină a Universității de Vest “Vasile Goldis” din Arad.

“Pentru o democrație tânâră și relativ fragilă, așa cum este cea din România, comportamentul politic al generațiilor tinere este un element foarte important.  În prezent, nivelul de participare și împlicare al tinerilor în politică este unul destul de scăzut, atât la nivel național cât și local.

Având în vedere că tinerii de azi vor fi cetățenii de mâine, unul din obiectivele mele va fi atragerea și implicarea acestora în viață politică arădeană și nu numai. Dorim ca acestia să se implice politic si nu numai în schimbarea felului în care se dezvoltă orașul Arad și implicit județul.

Împreună cu domnul deputat Eusebiu Pistru, președinte al Organizației  ALDE Arad și cu colegii noștri de partid, vom deschide ușa tinerilor ce doresc implicare în viața politică, și sperăm că prin acest demers al nostru vom deschide o cale către un viitor, mai mult sau mai puțin îndepărat, în care tinerii se vor implica pentru schimbarea culturii politice actuale”, a declarat Iulian Stana.

Eusebiu Pistru presedintele organizatiei judetene ALDE Arad a declarat:

“Doresc sa formez o echipă tânără si eficenta atat la organizatia de municipiu cat si la organizatia judeteana ALDE Arad. Putem face lucruri frumoase pentru comunitatea noastra, dorim sa facem politica pentru cetateni si in folosul lor.

Avem mult de munca impreuna, iar tinerii sunt viitorul acestei tari si merita o sansa pentru viitorul lor”.

 

No Comments

Comments for Organizatia de municipiu ALDE Arad are presedinte interimar nou are now closed.