OFL a luat parte activ la „Săptămâna altfel”

Written by admin. Posted in Social

Tagged: , , ,

Published on aprilie 10, 2014 with No Comments

„Săptămâna Altfel” a fost marcată cum se cuvine de Organizaţia Femeilor Liberale (OFL) Arad, prin acţiuni menite să aducă împreună copiii mămicilor liberale şi nu numai.

Astfel, OFL Arad a organizat activităţi menite să aducă bucurie în sufletul copiilor şi, deopotrivă, în cale al mămicilor.

Timp trei zile, copiii s-au bucurat de jocuri în aer liber, pictură în natură, călătorii în minunata lume a poveştilor împreună cu actorul Dan Antoci şi au participat, împreună cu mămicile, la un workshop de pictură pe ceramică.

„Am ţinut neapărat să ne implicăm activ alături de copii în această săptămână premergătoare vacanţei şi să regăsim copilăria jucându-ne împreună cu cei mici. Totodată, am avut ocazia de a ne cunoaşte între noi, de a socializa şi de crea o legătură frumoasă, specifică spritului liberal”, a declarat Loredana Rus, preşedintele OFL din municipiul Arad.

„Ne bucurăm că nu am lăsat să treacă neobservată «Săptămâna Altfel» şi, pe viitor, vom continua să dezvoltăm frumoasa relaţie înghegată în aceste zile cu mămicile aflate în mijlocul activităţilor”, a declarat, la rândul ei, Simona Iorgovan, preşedintele OFL din judeţul Arad.

No Comments

Comments for OFL a luat parte activ la „Săptămâna altfel” are now closed.