Noul PNL Arad și-a prezentat rezultatele la ”prezidențiale”

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , , ,

Published on noiembrie 17, 2014 with No Comments

Staff-ul fostului ACL Arad a prezentat rezultatele alegerilor prezidențiale de la Arad. ”Fostul ACL”, pentru că așa cum a precizat Gheorghe Falcă, alianța electorală purtând acest nume şi-a încetat existenţa duminică seara, după închiderea urnelor.

Conferinţa de presă desfășurându-se în numele noului PNL, care în perioada imediat următoare îşi va prezenta sigla, cu însemnele Partidului Popular European, toate procedurile juridice legate de fuziunea PNL-PDL fiind definitivate.

Au prezentat rezultatele, pe rând, senatorul Ioan Cristina, (încă) preşedinte PNL Arad, Gianina Pistru şi Iustin Cionca.

Pe colegiile din municipiu acestea fiind: 65,13% pe colegiul I pentru Klaus Iohannis, 67,9% pe colegiul II şi 68,86% pe colegiul III. În judeţ: Colegiul IV-64%; Colegiul V- 61%; Colegiul VI-64%; Colegiul VII-72%.

Gheorghe Falcă a prezentat şi numărul de voturi valabil exprimate, respectiv cele obţinute de către Klaus Iohannis. Municipiu: 62.896 din 93.812; Judeţ: 156.405 din 237.157.

Fiind mai simplu să enumere localităţile din judeţ în care Klaus Iohannis a pierdut, normal mai puține, Gheorghe Falcă le-a prezentat pe cele în care acesta a pierdut: Archiş- 48,4%; Bârzava-49%; Bocsig-45%; Dezna-49%; Felnac-49%; Hălmăgel-47%; Şiştarovăţ-46%. Iustin Cionca nu a scăpat prilejul de a preciza, ironic, că Victor Ponta a câştigat, fără emoții, la Penitenciar.

[nggallery id=239]

No Comments

Comments for Noul PNL Arad și-a prezentat rezultatele la ”prezidențiale” are now closed.