Noua Republică prețuiește Ziua Națională – Deșteaptă-te române și luptă pentru țara ta! Hai să dăm mână cu mână la Arad

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , , , ,

Published on noiembrie 26, 2014 with No Comments

 

Noua Republică anunță un weekend ”de foc” la Arad în perioada 28 noiembrie – 1 decembrie, cu ocazia Zilei Naționale a României.

”Se apropie 1 Decembrie, ziua care ar trebui să stârnească o emoție unică în inima fiecărui român. Fiecare alege să sărbătorească această zi specială așa cum crede de cuviință. Totuși, partidele politice au un statut special, pentru că ele sunt născute din dorința poporului pentru schimbare, din dorința oamenilor de a-și proiecta visele în politicienii de la cârma României.

Noua Republică este altfel. Noua Republică nu se rezumă la doar atât. Noua Republică va avea un weekend de foc la Arad în perioada 28 noiembrie – 1 decembrie, acolo unde, partidul născut la firul ierbii, alături de Alianța Europeană a Conservatorilor și a Reformiștilor (AECR), va organiza conferințe cu personalități din diferite domenii,  va organiza un concert (trupa Pact), va merge in Petriș (localitatea care a susținut cel mai abitir Noua Republică la europarlamentare) și va distribui ghiozdane, caiete și penare unor copii care au mare nevoie de rechizite.

Sub deviza „Să luptăm pentru identitate  națională”, Noua Republică,în colaborare cu AECR, va petrece patru zile în Arad, patru zile în care va sărbători Ziua Națională prin comunicare și solidaritate.

 ”Noua Republică vă cheamă să discutăm într-o cheie pozitivă și luminoasă adevăratele priorități ale României chiar înainte de Ziua Națională. Începem cu o meditație despre spiritul civic demonstrat de români în 1989 și 2014, analizăm apoi situația geopolitică și venim cu soluții pragmatice pentru comunitățile noastre. Nu mai e mult până-n 2016. Luptă, deci, și tu pentru țara ta!”, este mesajul lui Mihail Neamțu, președintele Noii Repuplici.

Astfel, membrii Noua Republică vor participa la simpozionul organizat de primăria Arad și Universitatea de Vest “Vasile Goldiș” cu tema “1 Decembrie 1918, Marea Unire a României”.

Noua Republică, nu doar un partid ci o școală și o comunitate

Cei implicați în proiectul Noua Republică vor avea ocazia să participe la conferințe de excepție în care vor învăța din experiența unor profesioniști de excepție precum alpinistul Zsolt Torok, decanul facultății de Științe Politice din cadrul Universității de Vest Arad  – Marius Grec, antreprenorul Adrian Dreana și cercetătorul Corneliu Berari. Toți vor vorbi despre dezvoltare personală, despre obținerea succesului, despre cum gândesc profesioniștii și despre  ce  este cu adevărat important în dezvoltarea fiecăruia dintre noi.

Sâmbătă, membrii Noua Republică vor avea ocazia să participe la o conferință ce se va desfășura la Hotel Central sub deviza “Deșteaptă-te Române”. Cei prezenți vor avea ocazia să îi asculte pe antreprenorul Michael Bulzan, pe jurnalistul Mircea Marian și pe Mihail Neamțu.

În jurul prânzului, membrii Noua Republică vor merge în comuna Petriș din Arad unde le vor mulțumi personal oamenilor pentru încrederea acordată formațiunii la alegerile europarlamentare din 2014. Acolo, membrii Noua Republică vor ține o conferință, vor împărți rechizite copiilor din localitate și vor merge din poartă în poartă pentru a vorbi cu localnicii.

Simte românește cu Noua Republică

Sâmbătă seara, în Arad, Noua Republică alături de AECR vor organiza un concert rock unde formaţia PACT by Leo Iorga & Adi Ordean va tine capul de afis.

Duminică, membrii Noua Republică vor participa la slujba de dimineață oficiată în catedrala ortodoxă din Arad apoi vor aduce un omagiu eroului național Corneliu Coposu.    

Noua Republică va ieși apoi în stradă, acolo unde este adevăratul test al politicienilor, acolo unde fiecare cetățean își poate transmite gândurile și speranțele. Așa că vă așteptăm alături de noi să discutăm și să celebrăm drapelul românesc luând la pas străzile din Arad.

De 1 decembrie, după trei zile de întâlniri cu arădenii și nu numai, membrii Noua Republică vor participa la ceremoniile organizate în oraș cu ocazia Zilei Naționale a României.

Vă așteptăm pe toți, cu mic, cu mare, să ne întâlnim la Arad și să punem cărămizi la fundația unei Românii puternice în care fiecare individ contează, iar politicienii sunt adevărata voce a poporului” se precizează într-un comunicat al acestei formatiuni politice.

[nggallery id=247]

No Comments

Comments for Noua Republică prețuiește Ziua Națională – Deșteaptă-te române și luptă pentru țara ta! Hai să dăm mână cu mână la Arad are now closed.