Nicolae Ioţcu: “La nivel de judeţ s-a constatat că există un deficit de 25 de microbuze pentru elevi”

Written by admin. Posted in Social

Tagged: , , , , ,

Published on iunie 02, 2014 with No Comments

Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, a solicitat Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice un număr de 25 de microbuze şcolare, pentru transportul elevilor din şcolile din mediul rural din judeţ. „Am primit din partea Ministerului Dezvoltării Regionale o adresă prin care suntem rugaţi să transmitem necesarul de microbuze pentru transportul elevilor. În urma analizei realizate la nivel de judeţ, s-a constatat că există un deficit de 25 de microbuze, care ar trebui acoperit. Astfel, am trimis către minister solicitarea de a repartiza judeţului Arad 25 de microbuze”, a declarat Nicolae Ioţcu, preşedintele Consilului Judeţean Arad.

Acesta a mai precizat că sunt multe comune care aşteaptă microbuzele pentru a putea fi transportaţi copiii din satele aparţinătoare la şcoală. „Vă dau câteva exemple: Hălmagiu, Vărădia de Mureș, Hălmăgel, Pâncota, Lipova, Dieci, Păuliș, Zimandu Nou, Ineu, Conop, Gurahonţ, Grăniceri, Tauţ, Vârfurile şi  Beliu. În condiţiile în care vom primi aceste microbuze şcolare, costurile transportului ar fi mai mici, iar elevii nu ar mai depinde de orarul transportului în comun. Sperăm că ministerul va ţine cont de cererile Aradului”, a mai completat Nicolae Ioţcu.

 

 

No Comments

Comments for Nicolae Ioţcu: “La nivel de judeţ s-a constatat că există un deficit de 25 de microbuze pentru elevi” are now closed.