MRU: “Nu voi accepta oameni care se descurcă greu în limba română, ca să nu mai vorbesc de altă limbă”

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , , ,

Published on ianuarie 31, 2014 with No Comments

Mihai Răzvan Ungureanu, preşedintele Partidului Forţa Civică, alături de Corina Crişan, liderul filialei arădene a susţinut astăzi o conferinţă  de presă. MRU a declarat că urmează să se reia discuţiile cu Partidul Mişcarea Populară şi Partidul Ecologist Român,mişcare care ar putea forma o alianţă pentru europarlamentare.

În ce priveşte candidatura sa, abia în martie se va pronunţa, după ce se vor face sondajele de opinie.

„Indiferent că voi conduce sau nu lista, mi-o voi asuma, însă o spun de pe acum, nu vom accepta oameni care nu vor decât să ajungă la Bruxelles ca să ia salar mare. Nu voi accepta oameni care se descurcă greu în limba română, ca să nu mai vorbesc de altă limbă”, apunctat MRU.

Senatorul Mihai Răzvan Ungureanu a adresat un apel la adresa parlamentarilor arădeni, indiferent decoloratura politică să fie solitari cu interesele judeţului Arad.

„Fac, pentru a treia oară, apel la parlamentarii arădeni, indiferent de apartenenţa politică, să avem o discuţie asupra a ceea ce putem face pentru cetăţenii acestui judeţ”, a declarat Mihai Răzvan Ungureanu. Acesta a menţionat că „în alte judeţe există acest model transpartinic, de colaborare în beneficiul cetăţenilor de acolo” a mai precizat MRU

No Comments

Comments for MRU: “Nu voi accepta oameni care se descurcă greu în limba română, ca să nu mai vorbesc de altă limbă” are now closed.