MRU a trimis o scrisoare parlamentarilor arădeni

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , , ,

Published on februarie 07, 2014 with No Comments

Domnule Parlamentar,

Pe 9 decembrie 2012, aradenii ne-au acordat nu doar votul, ci si intreaga lor incredere. Pe aceasta cale, doresc sa initiez un apel catre toti parlamentarii aradeni, indiferent de culoarea politica, de a ne intalni in vederea colaborarii pentru gasirea unor solutii optime la problemele Aradului. Interesele celor pe care ne-am asumat sa ii reprezentam sunt mai presus de interese de partid, de orgolii si animozitati.

Este momentul ca impreuna sa redactam un inventar al chestiunilor stringente pe care le putem rezolva. Este nevoie de un efort conjugat, de presiune politica la nivel national pentru ca autoritatile de la Bucuresti sa ia atitudine fata de doleantele locuitorilor din judet si din municipiu. Este momentul sa ne impartim responsabilitatile, pentru ca initiavelor noastre in Parlament sa li se confere greutate.

De asemenea, cred ca nu este lipsit de sens ca in conferinte de presa comune sa spunem ce am reusit sa facem si unde sunt piedicile. Nu este vorba de asumat merite, trebuie sa luptam pentru interesele unei intregi comunitati.

In speranta unui raspuns pozitiv la acest demers, va stau la dispoziti pentru a hotari, de comun acord, perioada in care puteti da curs acestei initiative. Aradenii au nevoie de noi. Si nu ne permitem sa iidezamagim.

Cu multumiri,

Mihai-Razvan Ungureanu, senator de Arad

No Comments

Comments for MRU a trimis o scrisoare parlamentarilor arădeni are now closed.