Moș Crăciun aduce daruri de la Crucea Roșie

Written by admin. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on decembrie 22, 2016 with No Comments

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

În prag de sarbatoare, Crucea Rosie Romana – filiala Arad a realizat o actiune umanitara prin programul social de distribuire ajutoare persoanelor vulnerabile.

Elevii de la Școala Gimnaziala Secusigiu, in numar de 50 , au primit pachete cu cadouri de la Mos Craciun, in timpul plimbarii cu tramvaiul  Mosului in Arad. Acestea constând  din dulciuri, jucarii, rechizite, cumparate din fondurile proprii aleCrucii Roșii.

Cu sprijinul SC Agrirom Arad si a Crucii Rosii germane – filiala Traunstein au fost donate catre Crucea Roșie Arad peste 4.500 kg de alimente și dulciuri precum si 700 de kg saloane de ciocolata. Voluntarii filialei au distribuit bunurile astfel: caselor de copii din Arad, Santana, Nadlac, centrelor de varstnici din Pecica, Arad, Asociației Gosem Arad, Asociației surdo-mutilor, DDAC Arad, CARP Arad, Școlii Gimnaziale Secusigiu, Școlii Gimnaziale Nicolae Balcescu. Deasemenea au fost facute 200 de pachete la sediul filialei, care au fost distribuite in subfilialele de Cruce Rosie Pecica, Nadlac, Chisineu Cris, Lipova, AHNNR, Asociației Autismul – un viitor mai bun, precum si persoanelor din familii cu copii, pensionari existenti in evidenta filialei.

„A fost un efort deosebit din partea noastră pentru a distribui bunurile inainte de sarbatori, pentru a aduce un strop de bucurie in casele oamenilor. Fara sprijinul donatorilor, a voluntarilor implicati in actiune, nu puteam finaliza aceasta activitate. Dorim sa multumim tuturor care au donat in aceasta perioada bunuri, celor din campania „banca de alimente,” galeriei Real, sponsorilor si voluntarilor implicate – tineri studenti, elevi, pensionari – care pe parcursul unei saptamini au fost zilnic la datorie. Dorim tuturor sarbatori fericie, un an nou plin de bucurii, sanatate si putere de munca pe viitor” a declarat Iudita Cuvineanu, director al Crucii Roșii Arad.

No Comments

Comments for Moș Crăciun aduce daruri de la Crucea Roșie are now closed.