Modificări în primul „unsprezece” cu FCSB? Miculescu la FCSB, doar zvonuri!

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , ,

Published on iulie 30, 2021 with No Comments

Așa cum se știe, Gigi Becali și-a făcut un obicei de a anunța oferte pentru jucători ale echipelor pe care urmează să le întâlnească, anunțuri venite tocmai în săptămâna premergătoare respectivei confruntări.

În aceste zile a venit rândul lui David Miculescu, talentatul jucător al UTA-ei, presa bucureșteană preluând declarațiile patronului din Berceni și a lui Meme Stoica, care îl dădeau ca și transferat la FCSB. Totul s-a limitat însă la doar câteva telefoane de tatonare și promisiuni făcute apropiaților mijlocașului. Se spune că UTA ar fi refuzat un milion de euro în schimbul tânărului său mijlocaș.

În debutul conferinței de presă care precede partida de duminică, împotriva FCSB-ului, Laszlo Balint a precizat că bucureștenii nu au trimis nicio ofertă oficială pentru David Miculescu pe adresa clubului. „Cred că toată lumea îl cunoaște pe domnul Becali și nu ne-au deranjat cu absolut nimic declarațiile sale. Miculescu este un jucător tânăr, cu potențial, este normal să iasă în evidență pentru un eventual transfer și nu numai pentru echipele importante din România ce-și permit sume de transfer, dar și pentru cele de afară. El a rămas cu capul pe umeri, am avut o discuție foarte serioasă cu el în ceea ce privește toate acele zvonuri… Pentru că sunt zvonuri, atâta timp cât nu a venit nimic oficial, dacă la asta ne raportăm, pe adresa clubului legat de un interes al celor de la FCSB. David știe că trebuie să rămână foarte concentrat pe ceea ce are de făcut la UTA, pentru că încă mai are foarte multe de arătat aici. Chiar dacă este într-o creștere evidentă și randamentul lui este unul bun, el e capabil de mai mult” a spus tehnicianul „Bătrânei Doamne”.

Aproape sigur, David Miculescu va evolua ca titular duminică, ca mijlocaș stânga, în condițiile în care principalul său concurent pe post, care se încadrează și el în regula Under 21, Claudiu Negoescu, va participa la o acțiune a echipei naționalei U19. În schimb, ar putea apărea modifircări în defensivă sau în linia de mijloc, din moment ce Alex Benga și Modestas Vorobjovas se apropie de o formă fizică bună. „Mă bucur că Negoescu devine o prezență constantă la lotul național Under 19, sper să confirme și acolo acest progres pe care l-a arătat la club. Apoi, cel puțin din punct de vedere al genei sale, Mode este un jucător care se pune foarte repede pe picioare ca și condiție fizică. Are o atitudine foarte bună la antrenamente, însă nu doar el, dar și Benga, dar și restul jucătorilor. Ambii sunt soluții de luat în calcul pentru meciul de duminică. În schimb, Isac este OK, s-a antrenat cu echipa, dar îi lipsește deocamdată ritmul de joc, tonusul competițional. E un pic în urmă și atunci cel mai probabil nu ne vom baza nici pe el. Ilie a avut program separat cea mai mare parte a săptămânii. Medical e bine, dar din punct de vedere fizic încă nu. De luni va intra sută la sută în programul normal” a mai precizat Laszlo Balint.

Conform programării, UTA – FCSB se dispută duminică, la ora 22.00, dar arădenii nu vor face niciun antrenament în nocturnă. „Mâine vom face un antrenament după-amiază, pentru noi este important să păstrăm și un ciclu relativ normal în ceea ce privește alimentația jucătorilor, odihna lor, deci cred că e o oră obișnuită pentru meciuri importante, la nivelul primei ligi. Ne bucurăm că jucăm mai pe răcoare, în condițiile în care vede toată lumea ce temperaturi sunt în această perioadă nu numai la Arad, ci în toată țara. Iar atunci nu cred că  va fi un impediment faptul că nu reușim să ne antrenăm în nocturnă, ci mai degrabă reprezintă un atu pentru spectacolul sportiv faptul că jucăm la ora 22. Dacă am fi jucat mai devreme, gradul de spectaculozitate al partidei ar fi fost mult diminuat” a concluzionat antrenorul principal al arădenilor.

No Comments

Comments for Modificări în primul „unsprezece” cu FCSB? Miculescu la FCSB, doar zvonuri! are now closed.