Misiune economică a CCIA Arad în Italia

Written by admin. Posted in Social

Tagged: , , , , , ,

Published on septembrie 30, 2014 with No Comments

În perioada 23-26 septembrie 2014, o delegație a Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, condusă de directorul general Adrian S. Negrau, a fost prezentă la târgul internațional de fructe și legume Macfrut (Cesena, Italia)

Delegația arădeană a avut ca scop intermedierea unor întâlniri de afaceri între agenții economici români prezenţi la târg și omologii lor din cele 32 de țări participante la Macfruct. Evenimentul a fost organizat prin rețeaua Enterprise Europe Network și a reunit importanți oameni de afaceri din regiunea de Vest a țării, având domenii de activitate specifice târgului.

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad oferă mediului de afaceri platforma certificată pentru crearea de oportunități de business, atât în țară, cât și peste granițe. Participarea la Macfrut a oferit șanse de a dezvolta noi parteneriate, dar și de a analiza piața agroalimentară. Mulțumesc agenților economici care au dat dovadă de profesionalism promovând, în cadrul unui eveniment de calibru internațional, atât activitățile specifice, cât și România, ca piață de investiție, a declarat Adrian S. Negrau, directorul general al CCIA Arad

În perioada următoare, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad va intensifica organizarea de misiuni economice care vor viza și alte sectoare de activitate.

No Comments

Comments for Misiune economică a CCIA Arad în Italia are now closed.