Mircea Purcaru: “Este evident că aşa zisul „concurs” va fi câştigat de către un PDL-ist”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , , ,

Published on septembrie 07, 2015 with No Comments

purcaru

„Încăpăţânarea cu care preşedintele interimar al CJA, Adrian Ţolea, susţine organizarea unui concurs pentru ocuparea postului de administrator al judeţului nu este nicidecum determinată de grija pentru bunul mers al judeţului, ci are la bază mai multe raţiuni personale şi de partid”, crede copreşedintele ALDE Arad, Mircea Purcaru.

În opinia sa, cu toate că a fost mai mulţi ani vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, adrian Ţolea nu are nici cea mai mică idee „cu ce se mănâncă” această funcţi.

„Propulsat de către PDL pentru a i se răsplăti, dar şi folosi la maximum obedienţa, Adrian Ţolea nu a făcut altceva decât propagandă de partid şi încasarea salariului şi altor beneficii de pe urma funcţiei de la CJA. Mai ales după izbucnirea războiului între Falcă şi Ioţcu, Ţolea a fost un simplu reprezentant al primarului, respectiv şefului de partid, în CJA, având sarcina să-l contreze cu orice prilej pe Ioţcu. Acum, pentru că habar nu are ce trebuie să facă, în calitate de preşedinte interimar, are nevoie de cineva care să muncească în locul său, aşa că musai are nevoie de un administrator de judeţ, funcţie inventată de către PDL Arad pentru o persoană importantă în partid. Este evident că aşa zisul „concurs” va fi câştigat de către un PDL-ist, drept consolare că nu va fi pus pe lista pentru parlamentare sau pentru Consiliul Judeţean. Acesta este unul dintre motive. Totodată, însă, am bănuiala că Ţolea caută cu disperare o persoană care să semneze în locul lui decizii luate la ordinul lui Falcă, decizii de natură să-ţi provoace insomnii sau coşmaruri cu zăngănit de cătuşe. Să nu uităm, vin alegerile locale, iar Consiliul Judeţean trebuie să-şi aducă o contribuţie importantă la tezaurul partidului. Aşa că Ţolea ar dori tare mult ca sarcina de a aduna bani din condei să nu-i revină lui, ci altcuiva, adică viitorului administrator al judeţului. Sunt tare curios cine anume va fi acela”, spune consilierul judeţean Mircea Purcaru

No Comments

Comments for Mircea Purcaru: “Este evident că aşa zisul „concurs” va fi câştigat de către un PDL-ist” are now closed.