Mircea Purcaru: „Dacă am avut măcar cea mai vagă speranţă că interimarul Ţolea se va comporta mai bine decît Ioţcu, speranţa mi-a fost spulberată total”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , , ,

Published on august 13, 2015 with No Comments

purcaru
Copreşedintele ALDE Arad, Mircea Purcaru, se declară uluit de modul în care înţelege înclocuitorul lui Ioţcu, Adrian Ţolea, să se pună- după cum a declarat- în slujba cetăţenilor. „Am rămas uluit după ce am citit în presă două articole referitoare la o situaţie absolut ridicolă înregistrată la UPU, aflată sub oblăduirea Consiliului Judeţean. Dacă am avut măcar cea mai vagă speranţă că interimarul Ţolea se va comporta mai bine decît Ioţcu, speranţa mi-a fost spulberată total. Pe scurt, un redactor al unui ziar local a încercat să convingă forurile competente să monteze la UPU uşi cu fotocelulă, în loc de uşi cu două canaturi, cu siguranţe, pentru a căror deschidere erau necesare minute bune, cu pacientul pe targă. O propunere de bun simţ şi conformă cu logica. Preşedintele interimar al CJA, Adrian Ţolea, a declarat că, desigur, va fi necesară montarea unei uşi cu fotocelulă, însă mai întâi trebuie definitivate lucrările conform proiectului! Mi-e imposibil să cred că proiectantul, dacă s-ar discuta cu el, nu ar fi de acord să facă o modificare, astfel încât să se monteze uşa „bună” acum, nu să se spargă, după aceea, pereţii gata finisaţi. E ca în Păcală, care a cărat o uşă în spate, pentru că i-a spus cineva să tragă uşa după el, numai că acum vorbim despre Tândală, care a refuzat!”spune Mircea Purcaru.

No Comments

Comments for Mircea Purcaru: „Dacă am avut măcar cea mai vagă speranţă că interimarul Ţolea se va comporta mai bine decît Ioţcu, speranţa mi-a fost spulberată total” are now closed.