Mircea Purcaru: ”Băsescu se teme de Ponta”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , , ,

Published on aprilie 24, 2014 with No Comments

Preşedintele PC Arad, Mircea Purcaru, este de părere că Traian Băsescu este din ce în ce mai disperat de faptul că Victor Ponta este departe de a-i asigura „imunitate” şi după alegerile prezidenţiale şi din acest motiv îl atacă pe toate căile. „Speranţa lui Traian Băsescu era că viitorul preşedinte al României va fi un om aservit lui, care să-i dea siguranţa că va face orice ca să ţină ascunse toate dosarele referitoare la matrapazlâcurile săvârşite de el şi de camarila lui din PDL de-a lungul domniei. La orice ieşire a lui aduce „argumente” că Ponta nu este bun de preşedinte, în schimb ar fi buni Emil Boc, Elena Udrea sau- de ultimă oră, Daniel Morar. Adică tocmai cel care, alături de Codruţa Kovesi, i-a asigurat imunitate totală. Corpul de control al premierului a început să scoată la iveală jaful generalizat în guvernările PDL, prin promovarea unor indivizi fără scrupule în fruntea instituţiilor şi societăţilor cheie ale statului. Ultimul atac al lui Băsescu- la televiziunea lui favorită- împotriva lui Ponta s-a consumat marţi, când televiziunile vuiau despre hoţiile unui oarecare Frâncu, desmnat, în 2010, preşedinte al directoratului companiei de asigurări a EXIM, deşi nu avea studii superioare, pe baza unor diplome falsificate ! Până în 2013, când s-au încheiat cercetările corpului de control al primului ministru, Frâncu şi un adjunct al său, numit odată cu el, au dus compania la pierderi de peste 23 de milioane de lei”.

Liderul conservatorilor arădeni este convins că atacurile lui Băsescu vor deveni şi mai violente odată cu începerea campaniei electorale pentru europarlamentare.

„În încercarea de a-şi sălta propriul partid, ca acesta să devină un factor important al aşa zisei unificări a dreptei, Traian Băsescu nu va mai ţine cont de nimic, iar atacurile împotriva lui Victor Ponta vor deveni tot mai brutale şi mai mincinoase. Băsescu este cu atât mai furios cu cât Ponta, în timp ce mima „coabitarea” îşi trimitea corpul de control la instituţiile devalizate de către clica PDL. El este conştient că măcar câţiva dintre PDL-iştii care vor ajunge pe mâna justiţiei după ce el nu va mai fi preşedinte vor vorbi inclusiv despre protectorul şi comandantul lor”, spune Mircea Purcaru.

 

No Comments

Comments for Mircea Purcaru: ”Băsescu se teme de Ponta” are now closed.