Mircea Purcaru: „Am scăpat de o belea”

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , , , , ,

Published on iulie 01, 2015 with No Comments

Copreşedintele ALDE Arad, Mircea Purcaru se bucură că MRU nu mai este senator de Arad şi nu va mai putea candida pe listele PNL Arad.

Acesta spune că este „bucuros” că Mihai Răzvan Ungureanu a fost confirmat de către Parlament ca director SIE, pentru că aşa „a scăpat Aradul de un senator băsist, rămânând cu unul singur, pentru că fostul liberal, Ioan Cristina, chiar dacă a devenit PDL-ist, nu este băsist, mai are ceva reminiscenţe liberale”.

Din păcate, spune Purcaru, adevăraţii liberali din fostul PNL „câţi au mai rămas liberali, au intrat sub teroarea lui Falcă, finul care încă deţine nişte chei primite de la naşul său Băsescu. Cu una dintre chei, i-a deschis lui MRU uşa de la sediul SIE, sperând că, odată ajuns în fotoliu, acesta va deţine cheia Ministerului de Interne sau, de ce nu, chiar pe cea de la Palatul Victoria, pe care să i-o dea lui. Personal, mă îndoiesc, sunt convins că Falcă va lua o ţeapă de zile mari, dar e treaba lui. Eu mă bucur că MRU nu mai este senator de Arad, pentru că, aşa cum a dat pe gratis patrimoniul Gojdu sau tezaurul României, poate ar fi fost în stare să dea , împreună cu preşedintele CJA, Nicolae Ioţcu, tot gratuit, apa potabilă a Aradului. Una peste alta, este bine că băsistul Mihai Răzvan Ungureanu nu va mai candida la Arad pentru încă un mandat de parlamentar, pe care sigur l-ar fi obţinut, având în vedere faptul că alegerile din 2016 vor fi pe liste, iar el, desigur, prin grija lui Falcă, ar fi ocupat un loc eligibil. Ca director al SIE, nu va mai avea cum să se amestece în (ne)dezvoltarea judeţului şi Municipiului Arad. Cu o condiţiei: ALDE să convingă toate forţele politice arădene că trebuie să scăpăm de băsişti! Prima ocazie, alegerile locale din 2016. Avem indicii temeinice, nu suspiciuni rezonabile, că, aşa cum liberalii arădeni au devenit PDL-işti de circumstanţă, mulţi dintre foştii PDL-işti s-au săturat de minciunile băsiştilor şi chiar vor să activeze ca liberali adevăraţi, sătui să tacă şi să nu facă sub dictatura portocalie, revopsită” spune Mircea Purcaru.

 

No Comments

Comments for Mircea Purcaru: „Am scăpat de o belea” are now closed.