Mircea Geoană îl sprijină pe Ciprian Luca

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , , ,

Published on ianuarie 22, 2016 with No Comments

DSC07587 (Copy)

Președintele Partidului Social Românesc (PSRO), Mircea Geoană, a fost prezent azi la Arad, pentru o întâlnire cu membrii din Arad ai acestei formaţiuni politice (PSRO), practic o lansare oficială a filialei judeţene, ce va fi condusă de profesorul universitar Teodor Cilan.

Evenimentul s-a finalizat cu o conferință de presă, în cadrul căreia Mircea Geoană a confirmat că filiala locală a PSRO îl va susține pentru Primăria Aradului pe candidatul independent Ciprian Luca.

„Am mare încredere în această echipă şi îl susţinem fără rezerve şi din toate puterile pe Ciprian Luca pentru o candidatură de succes la Primăria Arad” a declarat Mircea Geoană.

„Sunt foarte onorat de această susţinere. În perioada următoare ne vom consolida şi vom deveni o voce serioasă, care va spune lucrurilor pe nume. O să vorbim despre taxele şi impozitele locale, sau despre împrumuturile care se iau în condiţiile în care se ştie că Aradul are excedent bugetar” a declarat Ciprian Luca.

Atât Mircea Geoană cât și Ciprian Luca au afirmat că mai sunt și alte partide mici, unele recent înființate care se vor alătura acestui demers. Conform declaraţiei lui Mircea Geoană, la București se conturează o alianță a mai multor asemenea partide și formațiuni civice care vor avea la locale liste unice de candidați și pentru consilii.

 

No Comments

Comments for Mircea Geoană îl sprijină pe Ciprian Luca are now closed.