„ Minunatele aventuri ale lui Nils, prichindelul” – duminică, 26 februarie, pe scena Trupei Marionete

Written by admin. Posted in Divertisment

Tagged: ,

Published on februarie 23, 2023 with No Comments

O aventură de zile mari. De asta au parte toți cei care aleg să își petreacă dimineața zilei de duminică, 26 februarie, la teatru. Pe scena Trupei Marionete, de la ora 11.00, actorii: Adina Doba, Oana Rogojină, Sorin Dorobanțu, Mircea Moș și Cristian Bordaș pun la cale (din nou) o poveste pe care o să o țineți minte: „ Minunatele aventuri ale lui Nils, prichindelul”. Montarea, a cărei regie inspirată este semnată de Adela Moldovan prinde viață pe muzica lui cari Tibor.

Nils Holgersson, un băiat răutăcios, este pedepsit de Spiriduș pentru purtarea lui nesăbuită, fiind transformat într-un prichindel. El va pleca în zbor, pe spinarea lui Martin, gâscanul, spre Nord, în căutarea celui pe care l-a supărat, pentru a-și cere iertare. Micul năzdrăvan va avea parte de o călătorie plină de pericole dar și de aventuri uimitoare, adevărate lecții de curaj, prietenie și încredere..” – spun realizatorii spectacolului

Vă reamintim că biletele, care costă 25 pentru adulți, 15 lei – pentru pensionari și studenți și 7 lei pentru preșcolari și elevi, se pot achiziționa, în limita locurilor disponibile, fie online de pe platforma www.eventim.ro fie prin rezervare telefonică, la numerele de telefon 0257.280.974 și 0746.673.691, de marți până vineri, între orele 10.00 – 14.00. Spectatorii care și-au făcut rezervare își vor ridica biletele, de la caseria Sălii Marionete, Str. Episcopiei nr. 15, de marți până vineri între orele 10.00 – 14.00, duminică până cel târziu la ora 10.30. După această oră, rezervările se anulează. Casieria este deschisă de marți până vineri, între orele 10:00 – 14:00, duminică, în intervalul 9:30 – 10.55.

No Comments

Comments for „ Minunatele aventuri ale lui Nils, prichindelul” – duminică, 26 februarie, pe scena Trupei Marionete are now closed.