Mihai Răzvan Ungureanu: „A fost o onoare pentru mine să îi cunosc pe acești micuți ambițioși, veseli și plini de speranță”

Written by admin. Posted in Sport

Tagged: , , , , ,

Published on decembrie 14, 2014 with No Comments

Aflat pentru câteva zile în Arad, senatorul Mihai Răzvan Ungureanu a fost prezent la câteva evenimente desfășurate la Pecica. Pe lângă o cină tradițională preparată la pomana porcului, oferită de senatorul Costel Traian Igaș, MRU a înmânat medaliile cucerite de judoka, participanți la Cupa CSM Arad “Memorialul Eugen Roman”, ediția a VI-a.

Copiii noștri sunt mândria noastră, pentru ei luptăm, pentru ei suntem capabili de orice sacrificiu. Pentru că nu mai vrem să ne mai plece pruncii din țară. Dacă îi privim în ochi, vom vedea în bucuria și în zâmbetul lor innocent, că speranța nu a dispărut. Și oricât de triști sau dezamăgiți am fi, știm că avem pentru ce lupta. Pentru ei. Și suntem dispuși la orice efort pentru a transforma România într-o țară sigură, stabilă și competitivă. Și peste ani, vom avea motive să ne putem uita cu satisfacție în ochii lor. Pentru că atunci vom ști că am reușit să îi facem mândri de noi! – a declarat senatorul Mihai Răzvan Ungureanu

După ce a făcut cunoștință cu sportivii combatanți în această competiție, senatorul PNL, a ținut să îi felicite pe micuții judoka, pentru ambiția cu care au luptat pe tatami.

Aici, la Pecica am avut bucuria să fiu invitat de Silviu Turc pentru a înmâna medaliile copiilor care au participat la concursul de judo Cupa CSM Arad “Memorialul Eugen Roman”, ediția a VI-a. A fost o onoare pentru mine să îi cunosc pe acești micuți ambițioși, veseli și plini de speranță. Îi felicit pentru performanța lor. Ei sunt speranța și puterea noastră”- a conchis senatorul MRU.

[nggallery id=253]

 

No Comments

Comments for Mihai Răzvan Ungureanu: „A fost o onoare pentru mine să îi cunosc pe acești micuți ambițioși, veseli și plini de speranță” are now closed.