Mihai Fifor: PSD va depune moțiune de cenzură împotriva guvernului Cîțu

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , ,

Published on iunie 14, 2021 with No Comments

PSD, ca principal partid de Opoziție, cere socoteală pentru situația catastrofală în care a ajuns România și acționează pentru demiterea guvernului Cîțu.

“Într-un timp record, mai puțin de 6 luni, actualul guvern a făcut din România o țară eșuată! Cu sărăcie cronică, rezultat al creșterilor masive de prețuri simultan cu tăierea iresponsabilă a veniturilor oamenilor, cu o economie EȘUATĂ, cu un sistem de învățământ EȘUAT, cu un sistem medical EȘUAT, cu o Agricultură DECIMATĂ și cu o lipsă de perspectivă înfiorătoare.

Nu există niciun domeniu în care actualul guvern să fi făcut ceva bun! Nimic! N-a reușit să gestioneze pandemia! N-a reușit să vaccineze populația! N-a sprijinit revenirea economiei! A îngropat țara-n datorii fără precedent, la costuri enorme – cele mai mari dobânzi din UE! Suma incompetențelor și iresponsabilității actualului cabinet a transformat într-o sinistră bătaie de joc marea oportunitate a PNRR, care în loc să deservească scopul nobil pentru care a fost gândit de Comisia Europeană – consolidarea și dezvoltarea economică națională- a ajuns să umfle cu miliarde de euro conturile clienților și consultanților sinecuriști ai actualei puteri.

România se poate salva doar dacă acest guvern al eșecului pleacă!”, afirmă deputatul PSD Arad Mihai Fifor.

 

No Comments

Comments for Mihai Fifor: PSD va depune moțiune de cenzură împotriva guvernului Cîțu are now closed.