Mihai Fifor : PSD Arad vine în sprijinul agenților economici arădeni printr-un proiect de hotărâre

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , ,

Published on martie 19, 2020 with No Comments

“După cum anunțam ieri, am solicitat echipei de consilieri municipali ai PSD Arad să formuleze un proiect de hotărâre, privind adoptarea unor măsuri fiscale la Arad, pe fondul crizei generata de epidemia de coronavirus.”, scrie pe Facebook președintele PSD Arad, senatorul Mihai Fifor.

“Este vorba despre un proiect de hotărâre ce prevede scutirea de la plata taxelelor și impozitelor datorate către bugetul local pentru o perioadă de 3 luni, a agenților economici care isi desfasoara activitatea in municipiul Arad, in domeniul alimentatiei publice, afectați de măsura instituirii stării de urgență pe teritoriul României.

 Colegii mei urmează să înainteze acest proiect de hotărâre, în cadrul ședinței CLM de mâine.

 Considerăm imperativ necesară dezbaterea și adoptarea acestui proiect, acesta putând constitui un sprijin real pe care Consiliul Local Municipal îl poate acorda agenților economici din Arad, în condițiile legii, afectați de situația excepțională în care se află tara.”, afirmă senatorul Mihai Fifor.

 Biroul de Presă al PSD Arad

No Comments

Comments for Mihai Fifor : PSD Arad vine în sprijinul agenților economici arădeni printr-un proiect de hotărâre are now closed.