Mihai Fifor: Iohannis și Guvernul Țeparilor anulează majorarea pensiilor și a alocațiilor 

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , , ,

Published on februarie 04, 2021 with No Comments

Se înlănțuie țepele date de actuala putere românilor! Iohannis pune cruce majorării prevăzute de lege a punctului de pensie, aprobată în Parlament grație susținerii PSD și declarată constituțională de CCR. 

“Iohannis a retrimis legea în Parlament pentru reexaminare și a cerut alianței PNL, USR și UDMR să constate că nu sunt bani în buget și să respingă majorarea. Astfel, pensiile nu mai cresc în acest an nici măcar cu procentul de 8% asumat de guvernarea PNL după ce a amputat drastic majorarea legală cu 40%.

Și-n privința alocațiilor guvernul țeparilor și-a încălcat angajamentele și a anunțat că blochează majorarea cuvenită pentru acest an. Practic după ce au mințit înainte de alegeri că vor respecta dublarea alocațiilor, votată de PSD, dar că o vor face eșalonat, acum vor să anuleze eșalonarea, iar copiii vor rămâne doar cu acea creștere de 20%, acordată în septembrie 2020.

PSD a arătat cum se poate respecta legea și asigura creșterea pensiilor simultan cu scăderea deficitului. Bugetul alternativă al PSD e public, oricine îl poate consulta. NU e problemă neapărat de bani, ci de stabilire a priorităților. 

Guvernarea actuală ori nu vrea, ori nu știe cum să facă… dacă le-ar păsa și ar fi de bună credința s-ar uita la soluțiile PSD și pur și simplu le-ar copia”, declară deputatul PSD Arad Mihai Fifor.

No Comments

Comments for Mihai Fifor: Iohannis și Guvernul Țeparilor anulează majorarea pensiilor și a alocațiilor  are now closed.