Mihai Fifor: Fiecare zi în plus cu Năsui la Economie înseamnă câte 100 de milioane pierderi pentru firme

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , ,

Published on martie 10, 2021 with No Comments

PSD a depus moțiune simplă la Senat împotriva ministrului Economiei, care este responsabil pentru accentuarea degradării economiei românești. A compromis programe esențiale de sprijinire a antreprenorilor – măsura 3, Horeca, Start-up nation, privind promovarea exporturilor – a blocat investițiile, pregătește vânzarea pe nimic a activelor naționale valoroase. Fiecare zi în plus cu Năsui la Economie înseamnă câte 100 de milioane pierderi pentru firme.

 “PSD trage un puternic semnal de alarmă prin această moțiune și cere puterii actuale să pună binele național mai presus de cel clientelar și să-l demită pe Năsui de la Economie.

Nici cele mai ostile forțe străine n-ar fi reușit să producă răul pe care l-a făcut Năsui de când a ajuns ministru al Economiei. 

Industria națională este în derivă. Cu Năsui la Economie, România a ajuns singurul stat membru din U.E. fără o politică industrială activă, fără o strategie de încurajare a capitalului autohton și a domeniilor din economie cu un grad mare de competitivitate.

Măsura 3-Granturi pentru Investiții- este sabotată prin compromiterea alocării fondurilor, ca urmare a intervenției personale ilegale a lui Năsui în sistemul informatic, ceea ce a determinat și o anchetă DNA.

Schema de ajutor de stat pentru HORECA a fost amânată cu 2 ani, deși situația disperată a firmelor din domeniu reclama o aplicare imediată.

Voucherele de vacanță au fost eliminate în acest an, ceea ce îngroapă și mai tare turismul românesc

Au fost blocate plățile în Start-up Națion, restanțele ridicându-se la peste 900 de milioane de lei.

Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care Claudiu Năsui nu mai poate fi ministrul Economiei”, declară deputatul Mihai Fifor, președintele PSD Arad.

 Biroul de Presă al PSD Arad

No Comments

Comments for Mihai Fifor: Fiecare zi în plus cu Năsui la Economie înseamnă câte 100 de milioane pierderi pentru firme are now closed.