Mihai Fifor: Ca un vajnic PNL-ist, “dizidentul” Cristian Galea de la PMP a votat la comandă, exact cum a hotărât Gheorghe Falcă

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , ,

Published on decembrie 18, 2020 with No Comments

„Am avut astăzi o nouă demonstrație a ceea ce a însemnat, cu adevarat, competiția electorală de la alegerile locale.

Așa cum spuneam la momentul respectiv, baronul Ghiță Falcă a făcut tot posibilul să fărâmițeze votul, astfel încât alegerile să fie câștigate, cu greu, e drept, de “favoritul” său, Călin Bibarț.

 Am susținut atunci că sunt tot felul de candidați-iepure, care luptă doar de fațadă împotriva fostului primar Falcă, în realitate fiind doar oamenii lui.

 Iată că azi avem încă o dovadă a complicității unor candidați, care se prezentau ca fiind anti-Falcă, anti-PDL, anti-PNL, iar astăzi ascultă cu obediență poruncile ultimului baron portocaliu.

În ședința de astăzi a Consiliului local municipal Arad, noua majoritate PNL-UDMR-PMP și-a dat arama pe față, când a fost vorba să se înțeleagă pe ciolan, adică pe posturile de viceprimar.

 Ca un vajnic PNL-ist, “dizidentul” Cristian Galea de la PMP a votat la comandă, exact cum a hotărât Gheorghe Falcă. Atât de ascultător e acest domn Galea, încât a candidat pentru funcția de viceprimar, dar și-a anulat votul, la ordinul lui Falcă.

 Așa cum au făcut și cei 9 consilieri PNL și cei 2 consilieri UDMR, precum și consiliera PMP: 13 voturi nule (noaptea minții), 3 voturi Ilie Cheșa si 7 voturi USR.

Concluzia? Se anunță patru ani grei pentru orașul nostru, dragi arădeni. Dar nu ne lăsăm”, declară deputatul PSD Arad Mihai Fifor.

 

No Comments

Comments for Mihai Fifor: Ca un vajnic PNL-ist, “dizidentul” Cristian Galea de la PMP a votat la comandă, exact cum a hotărât Gheorghe Falcă are now closed.