Miculescu, despărțire oficială de UTA

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , , , ,

Published on august 01, 2022 with No Comments

David Miculescu s-a despărțit oficial de UTA, fiind din această după amiază noul atacant al echipei FCSB. Arădenii au acceptat suma oferită de Gigi Becali, 1,7 milioane de euro, practic clauza de transfer a jucătorului, din care clubul va încasa 1,08 milioane, restul, conform unui acord, mergând la familia fotbalistului.

Gigi Becali a organizat o conferință de presă chiar la Palatul din Aleea Alexandrescu, cu ocazia căreia l-a prezentat pe David Miculescu, dar și pe Bogdan Rusu (32 de ani), pe care l-a luat de la CS Mioveni.

„Cel mai bucuros moment a fost promovarea din Liga 2-a în Liga 1 cu UTA și ăsta va rămâne mereu în sufletul meu. Cel mai neplăcut lucru este că nu am reușit să ajung cu UTA în play-off-ul Ligii 1 sau să câștig cel puțin o cupă. Apoi, bineînțeles, că nu am reușit să câștigăm și ultimul meci, îmi doream victoria cu Voluntari. Îmi pare rău că mă voi despărți de clubul care mi-a oferit toate șansele să ajung jucătorul din prezent. O să-mi pară rău de toți jucătorii, de tot staff-ul, mai ales de conducere, de toți suporterii, în special, de prietenii din Arad. Am stat foarte mulți ani în Arad, mi-e foarte greu să mă despart de ei, dar acesta este fotbalul și voi trece peste. Mi-am luat rămas bun, a fost un moment foarte greu pentru mine. Cu unii colegi sunt împreună din Liga a 2-a, dar, cum am zis, acesta este fotbalul și la un moment dat venea clipa în care mă voi despărți de ei. Sper din tot sufletul ca ei să ajungă acolo sus unde merită, unde și eu îmi doream să ajung împreună cu ei. Chiar dacă eu am plecat le urez multă baftă foștilor mei și să câștige toate meciurile” a spus David Miculescu, la plecarea de la UTA. El și-a caracterizat  succinct perioada petrecută la UTA: „Bucurie, satisfacție și plăcere”.

Mulțumim, David Miculescu, pentru tot ce ai făcut în alb-roșu! Mult succes mai departe!

No Comments

Comments for Miculescu, despărțire oficială de UTA are now closed.