Mesaj pentru arădeni din partera deputatului PSD Dorel Căprar

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , , , ,

Published on aprilie 19, 2013 with No Comments

Conducerea organizaţiei judeţene PSD Arad priveşte  Congresul naţional PSD , ce se va desfăsura vineri şi sâmbătă la Bucureşti, drept un moment de bilanţ lucid, indisolubil legat de actul de guvernare în sine şi de obiectivele prezente si viitoare ale cabinetului Ponta. Într-un moment dificil economic pentru ţară poporul român a decis şă-si dea votul de încredere unei coaliţii care a generat un guvern condus de un premier social-democrat care s-a angajat să repoziţioneze România pe traiectoria ei normală.

Rezultatele se văd deja cu ochiul liber, semnalele din zona economică fiind mai mult decât încurajatoare : România s-a situat în februarie pe primul loc în Uniunea Europeană la creşterea producţiei industriale, comparativ cu perioada similară din 2012.

Acelaşi guvern a demonstrat că dreptatea socială nu e o sintagmă gratuită sau un slogan electoral, cabinetul Ponta asumându-şi răspunderea în faţa Parlamentului pentru legea retrocedărilor, punând astel capăt unei întregi epoci dominate de o legislaţie injustă, favorabilă samsarilor imobiliari.Mai mult decât atât tot pe linie socială guvernul a avut grijă să se asigure ca până pe 30 aprilie bugetarii să primească in avans drepturile salariale , adică înainte de sărbătorile Pascale.

Mai sunt fără îndoială foarte multe lucruri de făcut pentru ţară iar drumul nu e uşor, tocmai de aceea partidul nu trebuie să se complacă într-o linie de autosuficienţă politică sau festivism. E important de demonstrat că PSD este un partid matur, condus de oameni tineri şi in mod evident cel mai puternic partid de pe scena politică, o poziţie care însă implică responsabilităţi foarte mari, în primul rând faţă de România şi cetăţenii ei.

Dorel Căprar

Preşedintele organizaţiei judeţene PSD Arad

No Comments

Comments for Mesaj pentru arădeni din partera deputatului PSD Dorel Căprar are now closed.