Marian Toader (PNL), primar Zăbrani: „Centrul de Permanență, o dovadă de respect față de comunitatea noastră!”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , , , ,

Published on august 25, 2016 with No Comments

toader

Primarul comunei Zăbrani, dl. Marian Toader, face demersurile necesare pentru înființarea unui  Centru Medical de Permanență la nivelul comunei.  De curând, vicepreședintele Consiliului Județean, d-na Claudia Boghicevici, și consilierul județean dr. Corina Crișan, au inițiat o caravană de informare a administrațiilor publice din județ, în vederea promovării Centrelor de Permanență.

PNL este sensibil la nevoile oamenilor. Răspundem acestei initiative, pentru că este o dovadă de respect față de comunitatea noastră, cetățenii din comuna Zăbrani. Un astfel de Centru de Permanență asigură rapiditate și eficiență în consultațiile medicale de bază, și chiar în unele tratamente minore.  Nu e nevoie ca pentru orice afecțiune oamenii să se deplaseze la Arad, sunt lucruri care pot fi rezolvate acasă, iar Primăria se implică în această problemă, prin susținerea medicilor de familie”, a declarat primarul comunei Zăbrani.

Astfel, Zăbraniul devine una dintre puținele comune de la nivelul județului Arad care dispun de Centru Medical de Permanență. În perioada următoare, alte localități vor intra în program, pentru ca județul Arad să dezvolte o rețea funcțională și performantă de Centre. Asistența medicală este oferită gratuit în cadrul acestor centre, fără bilet de trimitere!

Legea permite unităților administrative-teritoriale înființarea unor astfel de unități medicale, unde se acordă asistenţa medicala primară în afara programului obișnuit de consultații, de regulă seara, noaptea, sâmbătă, duminică, sărbătorile legale, respectiv în zone de unde spitalele sunt greu accesibile.

No Comments

Comments for Marian Toader (PNL), primar Zăbrani: „Centrul de Permanență, o dovadă de respect față de comunitatea noastră!” are now closed.