Marcel Ciolacu : Alături de investiții, asigurarea resursei umane motivate și adecvate este o condiție vitală pentru ca românii să beneficieze de servicii medicale de calitate.

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: ,

Published on iunie 30, 2023 with No Comments

“Așa cum am promis, am aprobat astăzi o ordonanță de urgență prin care, începând cu 1 august, majorăm veniturile pentru angajații din sănătate care asigură gărzi și asistența medicală în zilele de weekend sau sărbători legale.

Totodată, am luat măsuri ca toți angajații din sănătate să beneficieze de  vouchere de vacanță și de concediul de odihnă la care au dreptul.

 Pentru a asigura personalul necesar în spitale și în toate unitățile sanitare, am decis organizarea de concursuri pentru ocuparea a peste 4.000 de posturi vacante din sistemul medical.

 La fel ca în cazul Educației, reușim – într-un timp scurt -  să luăm decizii corecte, să reparăm inechitățile vechi și să oferim condițiile necesare cadrelor medicale pentru ca românii în suferință să fie cât mai bine îngrijiți!”, spune președintele PSD, Marcel Ciolacu, Premierul României.

Biroul de Presă al PSD Arad

 

No Comments

Comments for Marcel Ciolacu : Alături de investiții, asigurarea resursei umane motivate și adecvate este o condiție vitală pentru ca românii să beneficieze de servicii medicale de calitate. are now closed.