Mandat de executare a pedespei închisorii, pus în alicare de polițiști

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , , ,

Published on noiembrie 19, 2018 with No Comments

Polițiștii arădeni au pus în aplicare, la sfârșitul acestei săptămâni, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Mandatul a fots emis de magistrații Judecătoriei Gurahonț, pe numele unui tânăr de 28 de ani, din Lipova, care are de executat o pedeapsă cu închisoarea de 2 ani și 8 luni pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației.

 Cercetetat de polițiștii din Lipova pentru concurs de infracțiuni

 

Polițiștii Secției nr. 7 Lipova cercetează un tânăr pentru săvârșirea mai multor infracțiuni.

Polițiștii cercetează un tânăr de 20 de ani, din Dorgoș, care, la sfârșitul săptămânii trecute, a condus un autoturism, pe D.C. 85, pe raza localității Pătârș, iar la un moment dat, din cauza neatenției, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat într-un șanț. În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale, iar  în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,19 mg./l alcool pur în aerul expirat.

În urma cercetărilor efectuate, s-a constatat că autoturismul fusese sustras cu puțin timp înainte din fața unei stâne, iar tânărul în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele celui în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, distrugere și conducerea unui autoturism fără a deține permis de conducere.

 

 

 

Infracțiuni în trafic, la sfârșitul săptămânii trecute

 

Polițiștii rutieri au depistat în trafic, la sfârșitul săptămânii trecute, mai multe persoane care au săvârșit infracțiuni la regimul circulației rutiere.

 

Polițiștii orașului Nădlac au depistat un bărbat de 45 de ani, din Nădlac, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din localitate, fiind sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o alcoolemie de 1,02 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Pe raza localității Sebiș a fost depistat un bărbat de 50 de ani, din Chisindia, în timp ce conducea un autoturism, având o alcoolemie de 0,90 mg./l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii orașului Pecica au depistat un tânăr de 39 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autourism pe D.N. 7, având o alcoolemie de 0,60 mg./l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma verificărilor efectuate s-a constatat că bărbatul în cauză avea dreptul de a conduce suspendat.

A mai fost depistat de polițiștii Serviciului Rutier, în timp ce conducea un autoturism, un bărbat de 52 de ani, din Curtici, cu o alcoolemie de 0,53 mg./l alcool pur în aerul expirat.

 

Un cetățean pakistanez, de 45 de ani, cu reședința în județul Suceava, a fost depistat de polițiștii orașului Chișineu-Criș în timp ce conducea un autoturism pe raza locaității, având expirată valabilitatea numerelor de înmatriculare provizorii.

Un bărbat de 39 de ani, din Pecica, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un moped, fără a deține permis de conducere, iar un bărbat de 46 de ani, din Pâncota, a condus un autoturism pe raza localității, fără a avea acest drept.

În cazurile celor depistați conducând autoturisme sub influența alcoolului s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, pe numele tuturor celor în cauză fiind întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere pe drumurile publice.

 

Au furat din supermarketuri

        Polițiștii Biroului de Ordine Publică cercetează un minor și alți doi bărbați pentru furt.

Polițiștii cercetează un minor de 13 ani, din Arad, depistat în flagrant delict la sfârșitul săptămânii trecute, în timp ce sustrăgea două flacoane de șampon din incinta unui supermarket de pe strada Banu Mărăcine, din municipiu.

Un bărbat de 30 de ani, din Arad, a fost depistat în flagrant în timp ce sustrăgea 4 flacoane de șampon și o sticlă de bere din incinta unui supermarket, și un cetățean maghiar, de 37 de ani, a fost surpins în timp ce sustrăgea produse nealimentare din incinta unui alt supermarket de pe raza municipiului.

Prejudiciul total în cele trei cazuri, în valoare de 461 de lei, a fost recuperat, pe nunmele celor în cauză fiind întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

 Peste 650 de amenzi la circulație, la sfârșitul săptămânii trecute

În ultimele 72 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 653 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 260.000 de lei.

Dintre acestea, 260 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 393 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reţinute 37 permise de conducere și 12 certificate de înmatriculare.

 

No Comments

Comments for Mandat de executare a pedespei închisorii, pus în alicare de polițiști are now closed.