Mandat de executare a pedepsei, pus în aplicare de polițiștii S.I.C.

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , ,

Published on ianuarie 16, 2019 with No Comments

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Mandatul a fost emis pe numele unui bărbat de 37 de ani, din Arad, care are de executat o pedeapsă cu închisoarea de un an și 657 de zile, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.

Bărbatul a fost depus în Penitenciarul Arad.

 A furat produse cosmetice

Polițiștii Biroului de Ordine Publică cercetează o femeie pentru furt.

Polițiștii cercetează o femeie de 56 de ani, din Arad, depistată în flagrant delict în timp ce sustrăgea produse cosmetice din incinta unui supermarket de pe raza municipiului.

Prejudiciul, în valoare de 123,58 de lei a fost recuperat, pe numele celei în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Tânără de 24 de ani, fără permis

Polițiștii orașului Sântana cercetează o tânără pentru infracțiuni rutiere.

Polițiștii au depistat ieri, în trafic, o tânără de 24 de ani, din Sântana, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele tinerei a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis de conducere.

Polițiștii rutieri în acțiune

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 124 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 3.000 de lei.

Dintre acestea, 24 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 100 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reţinute 10 permise de conducere și un certificat de înmatriculare.

 

No Comments

Comments for Mandat de executare a pedepsei, pus în aplicare de polițiștii S.I.C. are now closed.