Mama fraţilor Ioan şi Victor Becali a fost găsită moartă

Written by admin. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on iulie 11, 2013 with No Comments

Mama fraţilor Ioan şi Victor Becali – verii lui Gigi Becali -, a fost găsită moartă, joi seară, în piscina reşedinţei din cartierul bucureştean Pipera, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse medicale. Decesul mătuşii lui Gigi Becali este cercetat ca moarte suspectă de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, potrivit declaraţiei pentru MEDIAFAX a unor surse judiciare.

Decesul mătuşii lui Gigi Becali este cercetat ca moarte suspectă de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, anchetatorii urmând să stabilească în ce condiţii a încetat din viaţă Everdichia Becali, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Femeia avea 83 de ani.

La faţa locului a fost chemată mai întâi o ambulanţă de la Biomedica, iar apoi au fost solicitate echipaje de la Ambulanţă şi SMURD, medicii constatând decesul bătrânei.

Managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABI), dr. Alis Grasu, a declarat că echipajul SABI a fost chemat de medicii de la Biomedica, la 19.43.

Potrivit dr. Grasu, la momentul sosirii echipajului SABI, mama fraţilor Ioan şi Victor Becali era decedată de mai mult de o oră.

Surse din Poliţie au precizat, pentru MEDIAFAX, că de la reşedinţa din Pipera a familiei Becali a fost făcut un apel la 112 de către Petre Costicea, unul dintre oamenii de încredere ai familiei Becali.

La reşedinţa din Pipera se află, în prezent, şi poliţişti, care cercetează împrejurările în care s-a produs decesul, au mai spus sursele citate.

Sursa: Mediafax

No Comments

Comments for Mama fraţilor Ioan şi Victor Becali a fost găsită moartă are now closed.