Mai multe curţi de şcoli vor fi reabilitate

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , ,

Published on septembrie 06, 2018 with No Comments

Până la începerea noului an şcolar, terenurile de sport a mai multor unităţi de învăţământ aflate în administrarea Consiliului Local Municipal Arad, vor fi refăcute. În timp ce unele dintre lucrări au fost deja finalizate, altele sunt în derulare.

Elevii Liceului Teologic Baptist “Alexa Popovici” din Arad vor avea surpriza să descopere odată cu revenirea la şcoală că terenul de sport a fost refăcut şi odată cu el au fost reabilitate şi accesele.

Şi la Şcoala Generală “Ilarion Felea” au fost încheiate lucrările de reabilitare a trotuarelor, pe o suprafaţă totală de 110 mp.

Lucrările de reabilitare a terenului de sport al fostei Şcoli Generale nr. 4 din municipiu se apropie cu paşi repezi de final. Aici s-au asfaltat accesele şi terenul de sport.

Şi curtea Liceului German „Adam Muller Guttenbrunn” (de pe strada Posada) este în lucru începând de săptămâna aceasta. Vorbim despre una dintre cele mai ample lucrări de acest fel, ţinând cont de faptul că se va interveni pe o suprafaţă de de aproape 4 700 mp. Se are în vedere amenjarea terenului de sport, a aleilor şi a accesului auto.

Tot de la începutul acestei săptămâni se lucrează şi la Şcoala Gimnazială “Aron Cotruş” Arad. Se doreşte amenjarea curţii interioare şi a unui platou pentru desfăşurarea evenimentelor în aer liber organizate de unitatea de învăţământ. Nu în ultimul rând se vor reface aleile din curtea şcolii.

Şcoala Generală „Avram Iancu” va avea în curând o curte interioară complet refăcută. Vorbim despre o suprafaţă de 3351 mp în care se regăsesc accesele şi terenul de sport.

Liceul de Artă „Sabin Drăgoi” este şi el în atenţia municipalităţii. Mai exact curtea interioară a unităţii de învăţământ va fi reabilitată. Lucrările sunt pe punctul de a începe.

Tinerii arădeni vor avea parte de o surpriză placută. Noi vom continua aceste investiţii în infrastructura şcolară. Sperăm că începutul de an şcolar să se desfăşoare sub auspicii pozitive”, a declarat primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă.

No Comments

Comments for Mai multe curţi de şcoli vor fi reabilitate are now closed.