”Luna plină de teatru” a actorilor arădeni ajunge şi la Oradea

Written by Adi Constantin. Posted in Divertisment

Tagged: , , , ,

Published on ianuarie 19, 2016 with No Comments

Afis Gaitele TCIS Arad

Un bilet de spectacol care costă 5 lei şi un text extrem de cunoscut iubitorilor de teatru, ”Gaiţele” de Alexandru Kiritescu, jucat de cei mai talentaţi actori arădeni, reprezintă reţeta unei seri de succes de care va avea parte publicul din Oradea. Spectacolul Teatrului Clasic ”Ioan Slavici” Arad, ”Gaiţele”, în regia lui Laurian Oniga, va fi susţinut în luna februarie la Teatrul Regina Maria din Oradea.

Evenimentul face parte din proiectul de mare succes intitulat ”Luna plină de teatru” pe care teatrul arădean îl organizează pentru al patrulea an consecutiv. In prima lună din fiecare an, iubitorii de teatru au la dispoziţie o ofertă de nerefuzat-pot viziona spectacole al căror bilet costă doar 5 lei, un sfert din preţul unui bilet obişnuit, indiferent de locul din sală şi indiferent de categoria de public: persoane adulte, elevi, studenţi, ori pensionari. La Arad, ”Luna plină de teatru” este acum în plină desfăşurare, iar afluxul de spectatori dornici ocupe un loc în sală, este atât de mare, încât majoritatea spectacolelor se joacă cu casa închisă. Este şi cazul spectacolului Gaiţele programat la sala mare, în data de 24 ianuarie, de la ora 19, la care cele peste 400 de bilete au fost epuizate în doar câteva zile. Anul trecut, actorii aradeni au sustinut spectacole şi în trei oraşe importante din judeţ. În 2016, în premieră, ”Luna plină de teatru” depăşeşte graniţele judeţului Arad.

”De această dată, spectatorii din Oradea sunt invitaţi la teatru să vizioneze comedia de mare succes, în data de 4 februarie 2016, de la ora 19, în sala mare a Teatrului Regina Maria din Oradea. Biletele cu preţul unic de 5 lei pot fi cumpărate de la agenţia teatrală a Trupei Szigligeti, instituţie cu care TCIS Arad are un protocol de colaborare”, a declarat Bogdan Costea, managerul teatrului aradean.

,,Gaiţele” – de Alexandru Kiriţescu

Regia – Laurian Oniga

Decor – Onisim Colta

Costume – Oana – Cătălina Văran

Distribuţia :

Aneta Duduleanu / Liliana Balica, Wanda Serafim / Carmen Butariu, Margareta Aldea / Oana Kun , Colette Duduleanu / Mariana Tofan, Fraulein / Angela – Petrean Varjasi, Lena / Dorina Darie – Peter, Zoia / Adriana Ghiniţă, Bozsi / Roxana Sabău Nica, Mircea Aldea / Ştefan Statnic, George Duduleanu / Dan Covrig, Ianache Duduleanu / Constantin Florea, Profesorul de pian / Ilko Gradev

No Comments

Comments for ”Luna plină de teatru” a actorilor arădeni ajunge şi la Oradea are now closed.