Lions Rugby Club UVVG Arad a întâlnit campioana Serbiei

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , , , ,

Published on martie 13, 2013 with No Comments

Arena din Grădişte a găzduit o interesantă partidă de rugby, avându-le ca protagoniste pe Lions rugby Club UVVG Arad şi campioana Serbiei, RC Pobednik.

„Oaspeţii s-au impus la final cu 24-5, am jucat totuşi cu campioana Serbiei în ultimii şase ani, dar sunt mulţumit de prestaţia băieţilor. Avem o echipă în care se îmbină experienţa, maturitatea în joc, cu tinereţea şi dorinţa de afirmare. S-a jucat un rugby frumos, pe o vreme excelentă, şi, ce mă bucură mult, am avut şi aproape o sută de spectatori în tribune. Sunt mulţumit de această relaţie foarte bună pe care o avem cu rugby-ul sârbesc, şi vreau să le mulţumesc domnilor Ionuţ Memetea şi Pavel Piroş pentru sprijinul pe care ni l-au acordat… Obiectivul nostru şi în acest sezon este să prestăm un rugby cât mai frumos şi să atragem cât mai mulţi iubitori ai acestui sport alături de noi“ a declarat antrenorul arădenilor, Valentin Epure

Lions rugby Club UVVG va evolua în liga a III-a, primul joc fiind programat în 6 aprilie, pe teren propriu, cu CSM Sibiu.

No Comments

Comments for Lions Rugby Club UVVG Arad a întâlnit campioana Serbiei are now closed.