Linie de gardă la Secţia Boli Infecţioase Adulţi Paliative Ghioroc

Written by admin. Posted in Social

Tagged: , ,

Published on noiembrie 20, 2020 with No Comments

Consilierii județeni au aprobat înființarea unei noi linii de gardă la Secţia Boli Infecţioase Adulţi Paliative Ghioroc, linie care va fi operativă pe perioada stării de alertă.

„În 12 noiembrie am decis transformarea Compartimentului Îngrijiri Paliative Ghioroc în secție COVID-19, din cauza numărului mare de îmbolnăviri. Astăzi am aprobat înființarea unei linii de gardă pentru acest compartiment, necesară pentru desfășurarea în bune condiții a actului medical”, a afirmat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

În cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad sunt aprobate și funcționează 39 de linii de gardă, organizate pe specialități, destinate asigurării continuității asistenței medicale în specialitatea pentru care au fost organizate, astfel:

  • 26 linii de gardă destinate secțiilor și compartimentelor cu paturi;
  • 2 linii de gardă destinate Laboratorului clinic de analize medicale și Laboratorului clinic de radiologiei și imagistică medicală;
  • 2 linii de gardă destinate UPU-SMURD și UPU-Punct de lucru Sântana;
  • 9 linii de garda la domiciliu.

Cele 39 de linii de gardă, organizate pe specialități, asigură asistența medicală în specialitatea pentru care au fost organizate.

 

No Comments

Comments for Linie de gardă la Secţia Boli Infecţioase Adulţi Paliative Ghioroc are now closed.