Leontin Aslău:”Partidul Conservator apară valorile democratiei , reprezentantii săi sunt obligati să prezinte realităţiile şocante ale administraţiei publice locale”

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , ,

Published on iunie 18, 2013 with No Comments

Pentru a se  intelege ceea ce se intampla in acest caz mult mediatizat ,  precizez ,referitor la raspunsul Primariei din data de 10.06.2013, urmatoarele :
Intr-adevar S.C. CORLEONE S.R.L. se afla in litigiu cu Primaria Municipiului Arad  care  este  inca reprezentata de Gheorghe Falca .Referitor la acest aspect  precizez  ca, S.C . CORLEONE S.R.L.  a castigat procese  ,la care sa ajuns pe motiv ca s-a primit amenda  -  P.D.L. ARAD  cu hartie scrisa si semnata de Gheorghe Falca  a venit sa joace fotbal pe terenul concesionat  si in cadrul proprietatilor firmei, conform sentintei 999/2005, impotriva vointei S.C. CORLEONE S. R.L. .
De asemenea Leontin Aslau a castigat in instanta procesul prin care a fost acuzat si a primit amenda, pt ca l-a „ jignit”  pe Gheorghe Falca  prin apelativul …. ”mai Ghita „
Sant doar doua procese care pot face istorie prin ridicolul si absurditatea lor.
In momentul in care un om isi apara drepturile si proprietatile ar fi bine sa explice primaria prin  ce anume am incercat sa blochez eficientizarea administrarii strandului . Poate pt ca nu am  cedat parcarea d-lui Gheorghe Falca !?.
Dupa o perioada de noua ani  in care Gheorghe Falca a afirmat si incercat in toate felurile sa blocheze activitatea firmei , iar in ultimii patru ani a facut sant in fata intrarii intr-adevar  este foarte grav sa intarzii plata la bugetul local cu taxele ptr primele 6 luni ale anului 2013.!?
Mentionez ca firma functioneaza de 22 de ani si am toate obligatiile achitate chiar daca uneori am facut platiile cu intarziere , platind si onorand inclusiv penalitatiile aferente.
Daca  este cazul vis a vis de constructiile legale  eu detin documente prin care Gheorghe Falca patru ani m-a purtat prin C.L.M. ,a instigat personalul primariei si consilierii C.L.M. sa nu-mi dea  avizele  de construire,  nerecunoscand  astfel o sentinta definitiva si irevocabila .
Culmea obrazniciei si a tupeului este sa acuzi pe cineva ca nu-si termina constructia dupa ce ii blochezi activitatea si te opui cererilor acestuia de a solutiona  documentele necesare constructiei.
Mentionez ca este singura  constructie de pe strand construita conform cerintelor APELOR ROMANE, cu studiul de impact , cu autorizatie de constructie si restul avizelor legale .
Cred ca este cea mai socanta declaratie sa afirmi ca cineva abuzeaza de justitie atata timp cat persoana in cauza isi cere drepturile si castiga acest lucru in justitie .
Cred ca cel mai corect ar fi ca Primaria sa mentioneze faptul ca in acest proces ne judecam pentru ca sub supravegherea  si directa obladuire a d-lui Falca imi este blocata intrarea in parcarea Corleone . Primaria este  cea care  incaseaza autovehiculele care parcheaza in parcarea Corleone  , in timp ce tot aceasta ( sub aceeasi obladuire ) imi  imputa intarzierile de plata la taxele locale .
Domnule Primar , stimati angajati ai Primariei Municipiului Arad  suntem in 2013 nu in 213 i.e.n.!
In final precizez ca Partidul Conservator apara  valorile democratiei , reprezentantii sai sunt obligati sa prezinte realitatiile socante ale administratiei publice locale si niciodata nu a incercat sa blocheze activitatea Primariei.  Aceste informari publice vin pentru
constientizarea societatii aradene de devizele „monstruoase” care se aproba in continuare si care nu sunt aduse la cunostinta simplului cetatean contribuabil al Aradului  .

No Comments

Comments for Leontin Aslău:”Partidul Conservator apară valorile democratiei , reprezentantii săi sunt obligati să prezinte realităţiile şocante ale administraţiei publice locale” are now closed.