Leontin Aslău: “Ovidiu Moșneag e încă director comercial la aeroport. Nu a făcut nimic pentru a relansa operarea pe liniile aeriene de pasageri sau cargo”

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , , ,

Published on ianuarie 28, 2014 with No Comments

Astăzi, prim-vicepreşedintele PC Arad, Leontin Aslău, a prezentat ziariştilor prezenţi copii ale contractului pe care doreşte să-l încheie o “firmă de apartament” din Bucureşti (Intelligent Triton Consulting System SRL) cu Consiliul Judeţean, într-un proiect de parteneriat legat de Aeroportul Arad. Primul luat în colimator de către prim-vicepreşedinte este directorul comercial al Aeroportului Arad, Ovidiu Moşneag.

“Ovidiu Moșneag e încă director comercial la aeroport. Nu a făcut nimic pentru a relansa operarea pe liniile aeriene de pasageri sau cargo, așa cum intenționează firma din capitală. Atunci, nu înțeleg de ce mai ia Moșneag salariul de director comercial la Aeroport?” – se întreabă Leontin Aslău

Următorii vizaţi de Leontin Aslău au fost consilierii judeţeni, care precizează el, sunt cei îndreptăţiţi să voteze încheierea contractului.

„Mă adresez în primul rând consilierilor judeţeni, care trebuie să desemneze prin vot cine încheie contractul, pe care ei nu îl cunosc şi nu vor mai avea nicio posibilitate de a-l modifica. Or, dacă, prin absurd, cel mandatat va fi de acord cu clauzele solicitate de firma respectivă, va fi un dezastru. Firma de apartament este trecută ca asociat principal, iar Aeroportul, asociat secundar. Toate deciziile le ia asociatul principal, care, în conformitate cu legea, poate deveni proprietar ! Pe scurt, CJA nu va avea decât obligaţii, inclusiv aceea de a gira orice credit pe care îl va accesa firma de apartament”- a precizat Aslău

No Comments

Comments for Leontin Aslău: “Ovidiu Moșneag e încă director comercial la aeroport. Nu a făcut nimic pentru a relansa operarea pe liniile aeriene de pasageri sau cargo” are now closed.