Lazăr Faur (PNL): „Vă îndemn să aveți încredere!”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , ,

Published on octombrie 24, 2016 with No Comments

cionca-faur

În cadrul conferinței de presă de astăzi, șeful de campanie al PNL Arad, Iustin Cionca, a prezentat unul dintre noii candidați care se regăsesc pe listele partidului liberal la alegerile din iarnă.

„Am mai spus-o și o repet: propunerea noastră pentru Camera Deputaților și Senat nu trebuie văzută doar ca un șir de nume, ci și ca o soluție viabilă pentru guvernarea țării. Suntem partidul care am început reformarea clasei politice pornind de la noi înșine, de aceea vă propunem pentru Parlament o echipă de oameni noi, profesioniști care aduc un plus de valoare județului nostru.

Sunt bucuros de faptul că domnul Lazăr Faur, un om cunoscut, cu orientări de dreapta a ales să se alăture echipei liberale în această cursă electorală”, a spus Iustin Cionca, prim-vicepreședinte PNL Arad.

Candidatul liberal la funcția de parlamentar, Lazăr Faur, consideră că decizia sa de a se alătura PNL-ului vine în urma dorinței de a demostra că există mai multe feluri de a face politică și că percepția oamenilor referitoare la clasa politică poate fi schimbată cu un nou mod de abordare a situațiilor.

„Politica a ajuns să fie privită doar ca un rău necesar, mai mult rău decât necesar. Am fost și sunt nemulțumit de politică, la fel cum sunt foarte mulți oameni din această țară.

Înțeleg, totodată, că fără politică nu ne putem imagina o societate funcțională și confortabilă, în care să putem trăi după reguli rezonabile. Soluția nu poate fi, așadar, dezavuarea continuă a politicii, izolarea prin neparticipare la viața politică și, astfel, ignorarea posibilităților pe care democrația ni le oferă pentru a decide fiecare în interesul tuturor. Dimpotrivă, cred că implicarea reprezintă o soluție pentru corectarea politicii și pentru recuperarea acesteia în folosul cetățenilor. Tocmai de aceea am decis să mă implic în politică.

Am acceptat propunerea de a candida pentru Camera Deputaților din partea Partidului Național Liberal încredințat fiind că în orice proiect trebuie să intri făcând un prim pas, urmat apoi de alți pași, de jos în sus, în funcție de contribuția pe care o poți duce la reușita acelui proiect.

Fiind un om pasionat de istorie, știu care a fost rolul PNL în dezvoltarea României și sper să am ocazia, în viitor, de a fi părtaș la fapte onorabile alături de acest partid. Fac parte, de asemenea, dintr-o comunitate locală, socială și profesională care mereu a crezut în valorile echilibrate de centru-dreapta, ceea ce mă încurajează să cred că am pășit pe drumul cel bun.

În toată activitatea mea de până acum-peste un deceniu în administrația publică, zece ani în televiziune și, în ultimii patru ani,în una dintre cele mai importante clinici medicale private din Arad-am avut șansa să întâlnesc mii de oameni. Cunoscându-i, învățând de la ei tot ce știu și, mai ales, simțind că putem avea încredere unii în ceilalți. Așa că principalul meu obiectiv personal în polticiă va fi să regăsim și să păstrăm încrederea între noi.

Cred că oamenii poltici le datorează cetățenilor demnitate, respect, eleganță, ținută și prestanță. Acealeași atitudini și le datorează și unii altora. În consecință, le transmit tuturor celor care mă vor considera de acum adversarul lor politic că nu vor avea nicio șansă să se dușmănească sau să se certe cu mine.

În 11 decembrie, vom hotărî direcția în care va merge România în următorii ani.

Eu vă propun proiectul Partidului Național Liberal și garanția de încredere oferită de Dacian Cioloș. Pe care, bazându-mă pe intuiția de fost observator și comentator tv, nu-l văd doar ca viitor prim-ministru ci și viitor președinte al PNL. Așadar, vă spun astăzi că am încredere în viitor și, alături de echipa liberală din Arad, vă îndemn să aveți încredere!”, conchide Lazăr Faur, candidatul PNL la alegerile parlamentare.

No Comments

Comments for Lazăr Faur (PNL): „Vă îndemn să aveți încredere!” are now closed.