Lansare de candidati PNL pentru alegerile europarlamentare, la Timisoara

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , ,

Published on martie 30, 2019 with No Comments

Sala Olimpia din Timişoara a fost gazda evenimentului ce a avut ca scop lansarea candidaţilor Partidului Naţional Liberal pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. Candidaţi, lideri de la Bucureşti, primari şi peste 3.000 de liberali din Timiş, Arad, Caraş-Serverin şi Hunedoara au ţinut să ia parte la această înlnire

Aflat pe prima pozitie pe lista de candidati PNL la alegerile europarlamentare, Rares Bogdan a spus răspicat că a intrat în această cursă cu intenţia de a îngenunchea PSD.

”Am venit sa va spun ca dumneavoastră veţi guverna Romania, dumneavoastra veti castiga alegerile. Mai e nevoie ca fiecare dintre dumneavoastra sa creada in acest lucru. Am venit pentru ca impreuna cu dumneavoastra sa ingenunchem PSD, sa ii spunem lui Liviu Dragnea, lui Codrin Stefanescu, lui Mitraliera, lui Nicolicea… ca timpul lor a expirat”, a spus Rares Bogdan.

PSD si ALDE isi bat joc de Romania a ţinut să atragă atenţia candidatul care deschide lista pentru europarlamentare.

”Vom castiga alegerile parlamentare si vom ridica Romania din noroi. Astazi, dupa doi ani si patru luni de guvernare PSD, Romania este trista. Pensionarii au fost umiliti, fratii din diaspora plang in fiecare seara dupa locurile nasterii lor si dupa mormintele bunicilor si parintilor lor. Ei trebuie adusi acasa. PSD, ALDE, impreuna cu cei care nu recunosc articolul 1 al Constitutiei Romaniei, UDMR… cele 3 forte politice sfideaza si isi bat joc de aceasta tara. Guvernarea lor trebuie sa inceteze imediat. Am ajuns ca, din cauza acestor indivizi, sa ne arate cu degetul Europa, am ajuns sa puna la indoiala parteneriatul cei care ne apara cei din est. Au promis autostrazi si nu au fost in stare sa aduca nici macar a o suta parte din ce puteau sa aduca, au promis spitale regionale si nu au bagat nici macar cupa la primul santier”, a declarat Rares Bogdan.

Preşedintele Ludovic Orban a dorit să fie alături de candidaţii Rareş Bogdan, Gheorghe Falcă, Siegfried Mureşan, Vasile Blaga şi Cristian Buşoi.

No Comments

Comments for Lansare de candidati PNL pentru alegerile europarlamentare, la Timisoara are now closed.