La Arad, a început Campionatul de Karate al Ministerului Afacerilor Interne

Written by Adi Constantin. Posted in Sport

Tagged: , , , , ,

Published on martie 05, 2014 with No Comments

În perioada 04-07 martie 2014, la Arad se desfăşoară  etapa finală a Campionatului de Karate al Ministerului Afacerilor Interne.

Competiţia organizată de către Direcţia Informare şi Relaţii Publice a M.A.I., în colaborare cu structurile teritoriale subordonate ministerului – Politie, Jandarmi si Situatii de urgenţă, se  desfăşoară la Sala Polivalentă din Arad.  În  competiţie „luptă” aproximativ 50 de sportivi, reprezentanţi ai aparatului central al M.A.I., ai inspectoratelor generale, inspectoratelor de poliţie judeţene şi instituţiilor de învăţământ ale ministerului. Campionatul cuprinde două probe – kata si kumite -, iar sportivii vor concura la categoriile feminin şi masculin.

Festivitatea de deschidere a competiţiei a avut loc azi la orele 09:30, în prezenţa prefectului judeţului Arad, dl. Cosmin Pribac şi a tuturor şefilor de arme din cadrul MAI. Finalele competiţiei şi festivitatea de premiere vor avea loc joi, începând cu orele 12:00. Concursul este arbitrat de o echipă de arbitri desemnaţi de către Federaţia Română de Karate,  iar învingătorilor li se vor oferi diplome, medalii şi cupe. Intrarea la acest eveniment este liberă, iubitorii acestui sport fiind aşteptaţi să-i susţină pe “karatiştii” M.A.I.

 

No Comments

Comments for La Arad, a început Campionatul de Karate al Ministerului Afacerilor Interne are now closed.