Joi, ora 19,00 la Teatru Clasic Ioan Slavici: spectacol extraordinar In Memoriam Mihaela Mariş

Written by admin. Posted in Divertisment

Tagged: , ,

Published on iunie 26, 2017 with No Comments

Spectacol folcloric şi lansare de album în memoria artistei Mihaela Mariş.Nume cunoscute din folclorul local şi naţional şi-au dat întâlnire pe scena Teatrului  Clasic Ion Slavici din Arad,  începând cu orele 19,00 într-un spectacol dedicat celei ce le-a fost colegă de breaslă şi prietenă, artista Mihaela Mariş.

Cosmina Brădean, Ansamblul Florile Mureşului (Vladimirescu) , Daniela Dudaş – Pele, Iordana Rad, Ramona Florea, Nelu Zadic, Marius de la Arad, Aurel Ungur, Olivia Cotocea Cotuna, Ştefan Muntenaş, Alexandra Drăgan, Lucian Drăgan Jr., Lucian Drăgan, Tinu Vereşezan, acompaniaţi de orchesta “Florile Mureşului”, condusă de profesorul Ioji Naghi, vor susţine un concert în memoria regretatei artiste Mihaela Mariş. Cu această ocazie va avea loc şi lansarea postmortem a albumului “Română mi-e viţa”.

 

Acesta cuprinde 14 piese îndrăgite şi promovate de regretata artistă în timpul vieţii sale mult prea scurte. Gazda evenimentului va fi prezentatoarea Nicoleta Pavel, cea care i-a fost alături Mihaelei în cele mai frumoase, dar şi în cele mai crâncene clipe. Intrarea la spectacolul organizat de familie, cu sprijinul Consiliului Judeţean Arad şi a Centrului Cultural Judeţean este liberă.

 

“Mihaela a iubit viața și tradițiile, lucru ce transpare uşor din cântecele sale cu care a încântat de nenumărate ori iubitorii de folclor.

Pentru ca vocea și melodiile sale să rămână vii, am realizat un album cu 14 piese, la lansarea căruia îi invităm cu drag pe toţi cei care au îndrăgit-o pe Mihaela și s-au regăsit în cântecele ei” a declarat sora artistei, Laura Mariș.

Mihaela Mariş s-a născut în data de 24 Iulie, 1979, în localitatea Gurahonț, județul Arad.

Artista a urmat cursurile Școlii Populare de Artă din Timișoara, secția canto, sub îndrumarea îndrăgitei interprete de folclor Ana Pacatiuş. În paralel cu cariera artistică, Mihaela a activat şi în cadrul Direcției Programe de Dezvoltare  a Consiliului Județean Arad şi la Direcția Județeană de Evidență a Persoanei.

No Comments

Comments for Joi, ora 19,00 la Teatru Clasic Ioan Slavici: spectacol extraordinar In Memoriam Mihaela Mariş are now closed.