Jandarmii arădeni au asigurat ordinea publică, de sărbători

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , , ,

Published on mai 03, 2016 with No Comments

jandarmi

Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad au asigurat măsurile de ordine publică, pe timpul desfășurării manifestărilor dedicate Sărbătorii Pascale. Misiunile au fost organizate și desfășurate în baza Planului de măsuri pentru creșterea siguranței publice, aprobat de conducerea Ministerului Afacerilor Interne.

Jandarmii arădeni s-au aflat, în noaptea de înviere şi în ziua de Paşti, în zona lăcașurilor de cult din municipiul și județul Arad, pentru ca manifestările religioase să se desfășoare într-un climat de ordine și siguranță publică. Jandarmii au fost angrenați și în misiunile organizate în sistem integrat și au răspuns apelurilor venite din partea cetățenilor prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112.

În perioada 30 aprilie – 2 mai a.c., pe timpul misiunilor desfășurate, au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale, valoarea totală a amenzilor fiind în cuantum de 3400 lei. Sancțiunile au fost aplicate pentru săvârșirea de fapte de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice. De asemenea, au fost întocmite acte de sesizare, în cazul depistării a șase persoane susceptibile de săvârșirea a patru infracțiuni, printre care: furt, violare de domiciliu și lovirea sau alte violențe.

No Comments

Comments for Jandarmii arădeni au asigurat ordinea publică, de sărbători are now closed.