Jandarmii arădeni asigură ordinea publică în vacanța de Rusalii

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , ,

Published on mai 29, 2015 with No Comments

Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad asigură măsuri de ordine şi siguranţă publică la manifestările ce au loc, în acest sfârșit de săptămână, în județul Arad.

Pe timpul desfășurării manifestărilor religioase prilejuite de sărbătoarea Rusaliilor, jandarmii se vor afla în zona Mănăstirii Gai și a Catedralei “Sfânta Treime” din municipiul Arad, de asemenea, în orașul Lipova, în zona Bisericii ortodoxe.

Va fi asigurată ordinea publică la manifestările cultural-artistice ce vor avea loc în orașele Lipova, Pecica, Ineu și Chișineu Criș și în localitățile Vladimirescu, Bocsig, Moneasa, Julița și Țela. Jandarmii vor asigura desfășurarea în condiții de siguranță a manifestărilor “Sărbătoarea Bizere” din localitatea Frumușeni, “Nedeea de la Hălmăgel” și Festivalul folcloric din localitatea Covăsânț.

Manifestările sportive vor fi asigurate, din punct de vedere al ordinii publice, respectiv meciurile de fotbal din Liga a III-a, competițiile ”Cupa Aradului la ciclism”, Cupa “Sebiș Enduro Challenge” și “Cupa Ienopolis” din orașul Ineu.

Pentru a preveni producerea de situații ce pot duce la tulburarea ordinii și siguranței publice, persoanelor participante la manifestări li se recomandă să respecte indicațiile echipajelor aflate în teren și să acorde o atenţie deosebită bunurilor personale. Atunci când cetățenii au cunoştinţă despre săvârşirea de fapte antisociale, sau sunt victimele unor astfel de fapte, pot solicita sprijinul jandarmilor sau pot apela numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

No Comments

Comments for Jandarmii arădeni asigură ordinea publică în vacanța de Rusalii are now closed.