Iustin Cionca: „Punem presiune pe firmele de construcții, să facă lucrări de calitate în județ!”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , ,

Published on iulie 12, 2017 with No Comments

Consiliul Județean va prezenta, periodic, proiectele de reabilitare a drumurilor județene și stadiul lucrărilor.„Verificăm calitatea lucrărilor noi și vrem să ne asigurăm că vor fi durabile. Săptămânal avem consultări cu constructorii, la sediul Consiliului Județean, și le cerem calitate. Corpul de Control analizează contractele și felul în care au fost duse la îndeplinire. Da, vrem să punem presiune pe firmele de construcții, să facă lucrări de calitate în județ! Ar fi bine să le facă și fără presiune” – a declarat Iustin Cionca.

Președintele Consiliului Județean a fost prezent la inaugurarea drumului Mănăștur-Gelu. Acesta va realiza o nouă conexiune ușoară între județele Arad şi Timiș, legând punctele de trecere a frontierei Turnu şi Nădlac şi Vinga, prin podul de la Sânpetru German, şi mai departe de Orțișoara şi municipiul Timişoara. Odată realizată această legătură, integrată în rețeaua de drumuri transfrontaliere pentru care am câştigat un proiect Interreg de 13 milioane de euro, se creează un semicerc ocolitor, mai larg, al municipiului Arad, pe una dintre cele mai tranzitate trasee din vestul țării!

Avem proiecte importante de infrastructură. Nu permit nimănui să le trateze superficial! Uneori ne costă mai mult pagubele decât tratarea problemelor. Am constituit la nivelul Consiliului Județean o echipă de lucru care se ocupă de aceste investiții, de la estetica rutieră la calitatea asfaltului. Insist pe calitate, le-am transmis asta și diriginților de șantier. Nu mai vreau scuze și pretexte! ” – a declarat Iustin Cionca.

No Comments

Comments for Iustin Cionca: „Punem presiune pe firmele de construcții, să facă lucrări de calitate în județ!” are now closed.