Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, s-a întâlnit cu reprezentanții unei companii din Turcia, interesați să investească în județul Arad

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , ,

Published on mai 28, 2021 with No Comments

Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, s-a întâlnit la sediul instituției cu reprezentanții unei companii din Turcia, interesați să investească în județul Arad. La întâlnire au mai fost prezenți Bogdan Boca, administrator public al municipiului Arad, iar din partea Consiliului Județean Arad Florian Vârvescu -arhitect șef, respectiv dr. Andrei Ando, director executiv al Direcției Comunicare, Strategii și Administrație Publică.

Președintele Iustin Cionca a realizat o prezentare a județului, cu accent pe profilul industrial, investitorii din zonele industriale, Zona Liberă Arad-Curtici și poziția geografică privilegiată a județului.

Reprezentanții companiei au declarat că printre motivele pentru care au ales Aradul ca posibilă destinație s-au regăsit deschiderea și receptivitatea în discuțiile prealabile întâlnirii de la Consiliul Județean Arad.

,,Suntem preocupați să atragem investitori noi, care să se dezvolte și să facă profit într-unul dintre cele mai puternice județe din România. Dezvoltarea mediului economic, crearea a noi locuri de muncă, duc implicit la creșterea calității vieții arădenilor. Administrația creează condiții prin dezvoltarea infrastructurii rutiere, a rețelelor de gaz, apă și canalizare, pentru a fi cât mai atractivi pe piața de investiții”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

No Comments

Comments for Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, s-a întâlnit cu reprezentanții unei companii din Turcia, interesați să investească în județul Arad are now closed.