Iustin Cionca: Drumul Vinului din Podgoria Aradului, dezbătut astăzi cu investitori din Verona

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , ,

Published on iunie 28, 2017 with No Comments

Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad şi-a început astăzi seria de întâlniri la Verona. Acesta urmează să se întâlnească cu primarul oraşului, cu preşedintele provinciei Verona, cât şi cu actuali sau potenţiali investitori italieni care au afaceri în Arad, în frunte cu preşedintele Camerei de Comerţ din Verona. „Scopul vizitei noastre este să reînnodăm relaţia Aradului cu oraşe, provincii şi regiuni din nordul Italiei, având Verona ca ţintă principală. Aradul are o cifră semnificativă de investitori italieni, dintre care circa 170 sunt din Verona. Sunt investitori care au creat locuri de muncă şi contribuie la dezvoltarea judeţului nostru”, a precizat Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

După-amiază, delegaţia arădeană, condusă de preşedintele Iustin Cionca, se va întâlni cu investitori din renumita zonă viticolă Valpolicella, unde discuţiile se vor axa pe dezvoltarea Drumului Vinului din Podgoria Aradului. “Am discutat cu proprietarii unor crame din Podgoria Aradului, cu primari din zonă, si am stabilit să ne implicăm mai mult în dezvoltarea acestei regiuni. Vizităm o importantă zonă viticolă din Verona să vedem cum funcționează aici Drumul Vinului si cum putem implementa acest model la Arad“, a declarat Iustin Cionca.

Împreună cu președintele Consiliului Județean Arad sunt și președintele Camerei de Comerț, Gheorghe Seculici, consilierul acestuia, Paolo Lorenzi și directorul Direcției Comunicare şi Strategii din Consiliul Județean, Andrei Ando.

No Comments

Comments for Iustin Cionca: Drumul Vinului din Podgoria Aradului, dezbătut astăzi cu investitori din Verona are now closed.