Ipocrizia lui Gabriel Oprea, generalul vicepremier

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , ,

Published on iunie 15, 2015 with No Comments

Liderul UNPR Gabriel Oprea a declarat că partidul sau se va retrage de la guvernare, dacă PSD va modifica „pe furiş” Codul Penal în Parlament, sau dacă „se doreşte un atac asupra statului român”.

Nu este nimic altceva decât continuarea manipulării cetăţeanului de rând, umflarea muşchilor unui partid mic, care, prin şantajarea partenerului vrea să devină puţin mai mare. Consecinţa fiind aceea că, după ce creşte, este gata să treacă în cealaltă tabără. Ca declaraţiile sale să fie şi mai credibile, el le face exact după întâlnirea „secretă” cu consilierul preşedintelui Iohannis, dl. Mihalache.

Mă întreb cum ar putea PSD şi Victor Ponta să facă „pe furiş” ceva fără că generalul să ştie, din moment ce acesta este vicepremier al Guvernului Ponta, care aprobă şi distribuie fondurile, cu toate cele derivate avantajos de la o guvernare . Acesta este partidul balama care spune că apără interesele României. Dacă acestea vor fi încălcate ei pleacă să cînte la altă masă.

Oare, nu „pe furiş” s-au făcut unele contracte dubioase , unele scutiri de taxe şi impozite , insolveţe ale marilor intreprinderi cu venit major la bugetul de stat, oare nu „pe furiş”s-au făcut înţelegeri suspecte pentru devalizarea şi furturile petrecute în tot acest timp în care marele patriot UNPR-ist vorbeşte de ieşirea de la Guvernare ,în schimbul altui „meniu” oferit de cealaltă parte politică?

Statul Român a fost darâmat de mult de cloaca politică postdecembristă, care a devalizat băncile ,resursele naturale şi a făcut cea mai mare „revoluţie” pe piaţa muncii -exodul tinerilor care nu au locuri de muncă în ţară. Poate nu ştie Generalul că modificările Codului Penal, făcute „pe furiş” sunt tot o acţiune a clasei politice postdecemdriste, pentru a face mai uşoară tranziţia furtului şi păstrarea averilor făcute „cinstit” de cei în cauză. Formaţiunea transpartidică (Partidul Parlamentului sau marea adunare a hoţilor din România ) face în aşa fel ca sub masca unor declaraţii să producă distorsiune mediatică, producând un conflictul între clasa politică şi societate. Unii cunosc scenariul, alţii îl vor afla mai târziu, pe facebook.

No Comments

Comments for Ipocrizia lui Gabriel Oprea, generalul vicepremier are now closed.