Ionel Ciupe, desemnat candidat ALDE la Primăria Aradului

Written by florin coita. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on martie 07, 2016 with No Comments

ciupe

Conducerea ALDE l-a desemnat pe Ionel Ciupe, preşedintele filialei judeţene, drept candidat la funcţia de primar al Municipiului Arad.

Copreședintele ALDE, Daniel Constantin, a făcut acest anunţ într-o conferință de presă, desfăşurată la Bucureşti: „Astăzi am validat două candidaturi, unde sondajele au ieșit foarte bine pentru ALDE. Mă refer la județul Prahova, respectiv la municipiul Ploiești și la județul Arad, respectiv municipiul Arad. La municipiul Ploiești, rezultatele, din punctul nostru de vedere au fost peste așteptări. ALDE se situează la o cotă de încredere de 33%, dacă ne referim la cei care și-au manifestat intenția de a participa la vot și au o opțiune foarte bine definită. Al doilea candidat pe care l-am validat este domnul Ionel Ciupe, pentru funcția de primar al municipiului Arad. Ne-am bazat pe rezultatele foarte bune pe care le-am înregistrat, ALDE fiind plasat pe locul doi în municipiul Arad, cu 31 % din preferințele electoratului. Pe primul loc este PNL, urmat de ALDE și apoi de PSD. Și la Arad cred că vom avea o șansă foarte bună să înlăturăm ce a fost rău” a declarat Daniel Constantin.

„A fost un sondaj organizat de către conducerea centrală de la Bucureşti, în care noi, de la Arad, nu am avut nicio implicare, pentru desemnarea potenţialului candidat. Am fost cel mai bine clasat, iar aceasta înseamnă că, dacă ALDE Arad va merge cu listă proprie, eu voi fi candidatul la Primăria Aradului. Vreau să precizez că încă nu s-au încheiat discuţiile cu PSD, privind susţinerea unui candidat al alianţei. Am înţeles că şi ei şi-au încheiat sondajele, ceea ce înseamnă că zilele următoare vom începe discuţiile, în vederea găsirii celei mai bune soluţii, pentru maximizarea şanselor” a precizat Ionel Ciupe.

No Comments

Comments for Ionel Ciupe, desemnat candidat ALDE la Primăria Aradului are now closed.