Ionel Ciupe: „Ca un adevărat Mesia al sportului arădean, Gheorghe Falcă dăruieşte. Gazon!”

Written by florin coita. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on mai 12, 2016 with No Comments

ciupe 33

Ionel Ciupe consideră inacceptabil faptul că actualul primar Gheorghe Falcă se erijează într-un adevărat binefăcător al sportului arădean.

“Trebuie să recunoştem, Gheorghe Falcă are o calitate la care puţini îl concurează. TUPEUL!

După ce deţine recordul stadioanelor dispărute din Arad, sau transformate în bucăţi de iarbă inutilizabile, vezi cazul arenei din Subcetate, acesta se afişează cu nonşalanţă la evenimente care îi celebrează tocmai pe cei care au adus glorie Aradului şi au bucurat mii şi mii de arădeni evoluând tocmai pe aceste arene.

Sâmbătă, o mare glorie a fotbalului arădean, o emblemă a UTA-ei, Flavius Domide, a fost sărbătorit la împlinirea unei frumoase vârste, 70 de ani. I-au fost alături mari glorii ale fotbalului românesc şi arădean. Lângă el, senin, s-a aşezat harnicul dărâmător de stadioane, Gheorghe Falcă. Că deh, e campanie electorală şi momentul nu putea fi scăpat.

Mă gândesc că a avut ceva emoţii, la gândul că aproape toţi cei care se aflau alături de el, sau în faţa lui, au evoluat pe stadioanele UTA, Vagonul, Strungul sau Telecom. Ceva mormăieli s-au auzit în sală, estompate însă de lăudătorii de ocazie, Care i-au mulţumit lui Gheorghe Falcă, în stil KIM IR SEN, pentru tot ce face pentru fotbalul şi sportul arădean.

Emoţionat de laudle ce i s-au adus, Gheorghe Falcă, i-a răsplătit cu mici bucăţi de gazon de pe Stadionul UTA pe cei prezenţi, visând probabil la un nou mall, ce va fi construit pe un stadion sau spaţiu verde arădean” a declarat Ionel Ciupe..

No Comments

Comments for Ionel Ciupe: „Ca un adevărat Mesia al sportului arădean, Gheorghe Falcă dăruieşte. Gazon!” are now closed.