Ionel Bulbuc (PNL): „Ministerul Apărării se mândrește cu distrugerile din Cetatea Aradului!”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , ,

Published on decembrie 13, 2017 with No Comments

Pe afișul Ministerului Apărării Naționale, care promovează un concert de colinde unde va participa și ministrul Fifor, tronează imaginea sfidării arădenilor: biserica franciscană din Cetate, ruinată, cu arbori care cresc din acoperiș.

“Aceasta este imaginea-simbol a implicării PSD pentru Arad! De când este ministru al Apărării, Fifor nu a mișcat un deget pentru salvarea și repunerea în valoare a acestui obiectiv istoric din Cetate, în schimb nu se sfiește să îl folosească pentru publicitate. În loc să repare biserica, se mândrește că o lasă să se prăpădească!” – a declarat Ionel Bulbuc, consilier local PNL.

Cetatea aparține Ministerului Apărării, iar Biserica Franciscană, vandalizată, este într-o stare avansată de degradare. Au existat mai multe apeluri și inițiative arădene pentru salvarea ei, inclusiv pe fonduri europene, dar s-au lovit de refuzul Ministerului Apărării, pe care nu îl interesează nici biserica din Cetate, nici dorințele arădenilor!

 

 

 

No Comments

Comments for Ionel Bulbuc (PNL): „Ministerul Apărării se mândrește cu distrugerile din Cetatea Aradului!” are now closed.