Ionel Bulbuc : „Fifor- minciuni și trafic de influență pentru o masă caldă?!”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , ,

Published on aprilie 28, 2020 with No Comments

“Fostul politician la nivel central, Mihai Fifor, a cărui carieră în multele ministere PSD s-a încheiat de ceva timp face acuze nefondate că administrația arădeană ar introduce taxe noi pentru cetățeni. Fifor încearcă prin aceste minciuni să mimeze un ajutor pentru cei din industria HoReCa. De fapt, fostul politician încearcă și acum, cu zero putere, să facă un fel de trafic de influență pentru a-și ajuta prietenii care au diverse terase (amplasate ilegal), în speranța că aceștia îi vor oferi la rândul lor anumite beneficii sau poate chiar o masă caldă.

Fiindcă îmi este milă de situația precară în care a ajuns “marele” Fifor îl informez spunându-i administrația liberală nu adaugă nicio taxă nouă pentru arădeni, ba chiar conform modificărilor la legea 50/1991 privind autorizarea executării  construcțiilor s-a simplificat procedura de obținere a avizelor tehnice, de urbanism. În plus am eliminat toate taxele care se achitau la emiterea autorizațiilor de construcție.

Acum că am clarificat situația taxelor imaginare ale lui Fifor, mă întreb unde este acesta în plină pandemie?! Ce ați făcut dumneavoastră domnule fost ministru pentru combaterea pandemiei?! În afară de trafic de influență și comunicate penibile pentru o porție de mâncare la terasele italiene din oraș?! V-ați donat salariul uriaș de senator?! Ați donat materiale medicale la spitalele din Arad? Ați ajutat cu alimente pe cei izolați sau carantinați?!

Domnule Fifor, ați făcut ceva util pentru societate?! Sau doar ați stat ascuns de pandemie și v-ați jucat cu emisiunile de la Antena 3?! Cum de nu ați mai vizitat Spitalul Municipal să vă faceți poze ca în campania de anul trecut? V-a fost frică să scoateți nasul din vizuină?!

În situațiile de criză iese la iveală caracterul omului și domnul Fifor ne-a demonstrat, încă o dată, că nu are caracter, spirit civic, compasiune față de arădeni” a încheiat viceprimarul Aradului, Ionel Bulbuc.

 

No Comments

Comments for Ionel Bulbuc : „Fifor- minciuni și trafic de influență pentru o masă caldă?!” are now closed.